به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسین نصیرزاده در جمع خبرنگاران به مهمترین امتیازات در نظر گرفته شده برای انتقال و مهمانی دانشجویان و استادان خانواده های شاهد و ایثارگر اشاره کرد.
وی با بیان اینکه مجموعه ایثارگران در دانشگاه آزاد فعال تر از وزارت علوم و دانشگاههای دولتی عمل می کند با اشاره به آیین نامه جدید نقل و انتقال دانشجویان و استادان ایثارگر و شاهد گفت: در آیین نامه جدید خدمات به همه جانبازانی که شش ماه در جبهه بوده اند و خانواده های آنان در حوزه آموزش و انتقال ارائه می شود. گواه این امر نقل و انتقال 6 هزار و 500 تن از جامعه دانشگاهی شاهد و ایثارگر در نیم سال تحصیلی گذشته است.
وی از یک امتیاز جدید در آیین نامه نقل و انتقال خبر داد و گفت: نقل و انتقال دانشجویان و استادان خانواده شاهد و ایثارگر به استان البرز و تهران برای نخستین بار در سطح دانشگاه آزاد فراهم شد.
نصیرزاده در خصوص جزئیات نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر به تهران و البرز گفت: در نقل و انتقال به تهران و البرز دانشجو ابتدا شرایط خود را در سامانه نقل و انتقال شاهد و ایثارگر درج می کند که در صورت حدنصاب معدل امکان انتخاب به هر واحد دانشگاهی که این دانشجویان تمایل داشته باشند در آن تحصیل کنند فراهم می شود.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد به سه اولویت مهم در نقل و انتقال این افراد به تهران و البرز اشاره کرد و گفت: اولویت اول برای فرزند و همسر شهید/ خود جانباز 25 درصد و بالاتر / همسر و فرزند جانبازان 40 درصد و بالاتر/ آزاده و همسر و فرزند آزاده، بدون محدودیت انتقال و میهمانی صورت می گیرد، اولویت دوم برای دو ترم میهمان و در صورت کسب معدل 15 انتقال انجام می شود، به جز شهر تهران که برای انتقال حداقل معدل 17 الزامی است شامل برادر و خواهر شهید/ فرزند وهمسر جانبازان 25 درصد تا 39 درصد، اولویت سوم برای افرادی که برای بار نخست یک ترم میهمان می شوند و در صورت کسب معدل حداقل 15 تمدید میهمانی انجام می شود شامل جانبازان زیر 25 درصد، فرزند و همسر آنان / رزمنده، فرزند و همسر رزمنده.
نصیرزاده خاطر نشان کرد: سومین اولویت برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است.
وی در خصوص شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال تحصیلی جدید اظهار داشت: هیچ تغییری در روند تحصیل رایگان دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد ایجاد نشده و دانشجویان برای دریافت کارت ورود به امتحان برای ترم جاری و سایر ترم ها با هیچ مشکلی مواجه نیستند.
نصیرزاده همچنین از چاپ کتاب قوانین و آیین نامه ها برای دانشجویان و استادان خانواده های شاهد و ایثارگر خبر داد.
به گفته مشاور رئیس دانشگاه آزاد برای استادان شاهد و ایثارگر خدماتی در ارتقا و جذب هیات علمی در نظر گرفته شده است.
وی همچنین در خصوص امکان به کارگیری اساتید بازنشسته شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد این امکان را دارد که از استادان شاغل و بازنشسته شاهد و ایثارگر سایر دستگاهها و داخل دانشگاه برای همکاری استفاده کند که به صورت پاره وقت و به عنوان هیات علمی با این دانشگاه همکاری کنند.
نصیرزاده خاطر نشان کرد: هم اکنون 90 هزار دانشجوی خانواده شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند.