آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۴۴۱
در تریبون آزاد دانشجویی دانشگاه مهندسی قوچان مطرح شد:

رئیس جمهور آینده قدرت پیش‌بینی سیاسی و اقتصادی داشته باشد

اولین تریبون آزاد دانشجویی دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان با موضوع انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد و در آن دانشجویان در سه موضوع تعریف قانون، معنای رئیس جمهور و انتظارات آنان و ملت از رئیس جمهور آینده، به بیان نظرات خود پرداختند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، اولین تریبون آزاد دانشجویی صبح امروز با موضوع انتخابات ریاست جمهوری توسط روابط عمومی دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان با همکاری صدا و سیمای استان خراسان رضوی در این دانشگاه برگزار شد.


صحبت‌ها و سخنان دانشجویان در این تریبون آزاد بر محوریت سه موضوع تعریف قانون، معنای رئیس جمهور و انتظارات آنان و ملت از رئیس جمهور آینده می‌چرخید.
 

رئیس جمهور آینده باید قدرت پیش‌بینی سیاسی و اقتصادی داشته باشد

 

نوربخش، مسئول انجمن حکمت و فلسفه دانشگاه مهندسی قوچان با اشاره به انتظارات خود از رئیس جمهور آینده بیان داشت: رئیس‌جمهوری که مورد نظر من است نباید دروغ بگوید و به مجلس که همان مردم هستند احترام بگذارد و زمانی که وزیرش در مجلس مورد استیضاح قرار گرفت خود نیز در آنجا حضور داشته باشد.


وی ادامه داد: رئیس جمهور نباید شأن جمهوری اسلامی را زیر پا گذارد و به آرای نخبگان توجه کند و انتظار من از رئیس جمهور آینده قانون مداری است.


مسئول انجمن حکمت و فلسفه دانشگاه مهندسی قوچان تصریح کرد: رئیس جمهور آینده باید از کارکردهای هنر آگاه باشد و به آن اهمیت دهد.


نوربخش تصریح کرد: مگر دانشجو قشر محکم و اساسی از بدنه انتخابات را تشکیل نمی‌دهد؛ پس چرا باید زمان امتحانات پایان ترم تغییر کند.


وی تاکید کرد: رئیس جمهور آینده باید در سیاست‌های خود قدرت پیش‌بینی سیاسی و اقتصادی داشته باشد و در سیاست‌های خارجی خود این موضوع را مدنظر قرار دهد که هیچ کشوری خیرخواه ما نیست.

  

رئیس جمهور آینده باید از تجربیات دیگر روسای جمهور استفاده کند

 

عباسی، مسئول شورای صنفی دانشگاه نیز با انتقاد بر این موضوع که چرا رئیس جمهور جدید کار خود را از صفر آغاز می‌کند، گفت: رئیس جمهور باید برای مردم کار کرده و بتواند نقاط ضعف دولت قبلی را به نقاط قوت و نقاط قوت را تقویت کند.


وی افزود: برای انتخاب رئیس جمهور اصلح باید ملاک و معیار گزینش ما سخنان رهبر انقلاب باشد، یعنی همان ملاک‌هایی که ایشان در بسیاری از سخنان خود بر آنها تاکید داشتند.


این فعال دانشجویی تصریح کرد: وقتی در جامعه فقیری وجود داشته باشد حتما ثروتمندی حق او را غصب کرده است؛ پس چرا در جامعه اسلامی این موضوع باید وجود داشته باشد، در صورتی که اگر روال حضرت علی(ع) را پیش می‌گرفتیم اوضاع ما تا کنون این گونه نبود.


عباسی گفت: خوراک و پوشاک در کشور ما جزو نیازهای اولیه بوده؛ پس رئیس جمهور آینده باید این نیازهای اولیه مملکت را در نظر خود داشته باشد.

 

رئیس جمهور باید برای مردم زندگی کند


محمد نگین تاجی، یکی دیگر از فعالان دانشجویی گفت: اکثرا مردم با دیدگاه‌های کاندیداهای احتمالی از طریق سخنان خود یا طرفدارانشان آشنا شدند که با این مطالب نمی‌توان اوضاع کشور را درست کرد چون رئیس جمهور باید برای مردم زندگی کند.


وی افزود: بعضی‌های بدنبال بازگشت به دوران گفتمان، بعضی‌ها به دوران سازندگی و قدرت گرفتن ثروتمندان، بعضی‌ها بازگشت به دوران جنگ و عشق به شهادت، بعضی‌ها دوران امام خمینی(ره) و اوایل انقلاب و بعضی‌ها نیز به دنبال بازگشت به دوران شاه و رفاقت با آمریکا هستند.


این فعال دانشجویی تاکید کرد: برنامه‌هایی که کاندیداها مطرح کرده‌اند به جایی نمی‌رسد و متاسفانه ما تا کنون رئیس جمهور درستی نداشته‌ایم؛ مثلا موضوع گفتمان یا عدالت به سرانجام نرسیده است.


در ادامه اکثر دانشجویانی که پشت تریبون رفتند سخنان خود را پیرامون این موضوع که رای دادن و شرکت کردن در انتخابت حقی برای همه بوده و انتظارات خود از رئیس جمهور آینده و پایبندی به قانون و قانون‌مداری مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار