حسین عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، انتخابات را فرصت و نمادی از اقتدار ملی و تجلی مردم سالاری دینی دانست و گفت: در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری تمام سلایق و طیف های سیاسی درون نظام حضور دارند و این مسئله بیانگر دموکراسی و مردم سالاری دینی در ایران اسلامی است.
وی افزود: مردم سالاری دینی ترجمان دموکراسی غربی نیست و تفاوت مبنایی و اساسی بین نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی با نظام های دموکراسی حاکم در غرب وجود دارد و با توجه به اینکه قانون اساسی ایران اسلامی بر پایه آموزه های دینی استوار است مردم سالاری برگرفته از دین، مد نظر حاکمیت است.
این مقام مسئول با اشاره به مولفه های انتخاب اصلح تصریح کرد: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری، رئیس جمهور آینده باید سه مقوله عزت، حکمت و مصلحت را در سیاست خارجی مدنظر داشته باشد و در کنار این سه مولفه در بحث اقتصاد باید برنامه ریزی بلندمدت در راستای تحقق سند چشم انداز توسعه داشته باشد.
عبداللهی ادامه داد: دولت یازدهم باید با ارائه برنامه اجرایی در چارچوب قوانین بالادستی که شامل قانون اساسی، چشم انداز 20 ساله، برنامه های توسعه کشور و سیاست های کلی ابلاغی که از جانب مقام معظم رهبری است برای عینیت بخشی و تحقق دهه پیشرفت و عدالت تلاش کند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی دولت های مختلفی بر سر کار آمده است به نظر شما کدام دولت در راستای ارزش های امام و انقلاب گام های موثری برداشته است و دولت یازدهم باید ادامه دهنده کدام گفتمان باشد، بیان کرد: دولت هایی که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر سر کار بوده اند گام هایی را در راستای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی برداشته اند؛ اما انتظاری که از دولت یازدهم می توان داشت بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید تمام قوت های دولت های قبلی را منهای ضعف های آن داشته باشد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی با اشاره به خلق حماسه سیاسی در انتخابات پیش رو تصریح کرد: بسیج دانشجویی در جهت تحقق این حماسه که منوط به بحث حضور حداکثری و تقویت گفتمان اصولگرایی است تلاش می کند و از شخص خاصی حمایت نخواهد کرد.