کد خبر:۲۴۵۳۳۲
نوباوه در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سازش ناپذیری، رمز پیروزی‌های هسته‌ای بود

نماینده مجلس توفیقات هسته‌ای را مهمترین عملکرد سیاست خارجی ایران دانست و گفت: سازش ناپذیری، رمز پیروزی‌های هسته‌ای بوده است.

بیژن نوباوه وطن در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، در ستایش عملکرد حدادعادل نسبت به کناره گیری از عرصه انتخابات گفت: شرایط منطقی به وجود آمده که ضرورت اجماع اصولگرایان را عیان ساخته است، دوستان می بایست حرکت حدادعادل را در تقویت اصولگرایان و گفتمان انقلاب اسلامی الگو قراردهند.

 

وی با اشاره به نپرداختن به مسائل فرهنگی در برنامه و مناظرات کاندیداها افزود: چون اساسا در مسائل فرهنگی ضعف های عمده ای وجود دارد و فرهنگ یک حوزه دیربازده است؛ لذا بسیاری از مردم نسبت به آن غافل هستند که متاسفانه این رویکرد به داخل کاندیداها هم آمده بود.

 

این نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نگاه اقتصاد محوری در سخنان کاندیداها گفت: شاید تنها یکی ازنامزدها درباره مسائل فرهنگی و اصل و اساس انقلاب و درخواست های انقلاب تاکید می کردند و مابقی سعی شان جذب آرا بود.

 

نوباوه سه محور اصیل مادر، معلم و مسجد در رویکرد فرهنگی یکی از کاندیداها را علمی و اساس انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: مسجدی که بنا به فرموده امام راحل خاستگاه انقلاب اسلامی بوده، می تواند شالوده فکری فرهنگی جامعه را نیز پایه ریزی کند، این درحالی است که امروز نصف 65 هزار مسجد موجود کشور،امام جماعت هم ندارد.

 

وی با اشاره به عدم توجه به نقش مادر و مسائل حمایتی، این نکته را از خلأهای عرصه فرهنگی اجتماعی قلمداد کرد و افزود: این غفلت ها بسیار آسیب زننده و موثر در تاثیر گذاری تهاجم فرهنگی غرب بوده است که با رویکرد فرهنگ بومی و اسلامی محوری می توان آن را اصلاح کرد.

 

خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در کشور انگلستان خاطرنشان کرد: مهمترین عملکرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران عملکرد هسته ای آن است و پیروزی ها و توفیقات این عرصه نیز جز سازش ناپذیری سیاست های هسته ای، خودباوری دانشمندان جوان و مقاومت مردم درقبال مشکلات علتی نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار