کد خبر:۲۴۷۸۴۸
قائم مقام بنیاد مهدویت:

پرداختن به مهدویت در رسانه‌ها تبدیل به مچ گیری‌های سیاسی شده است

قائم مقام بنیاد مهدویت گفت: مهدویت در رسانه‌ها یا احساسی و یا دستخوش مچ گیری‌های سیاسی شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمد صابر جعفری امروز در همایش «رسانه و مهدویت» در سالن رازی دانشکده بهداشت مشهد با طرح این پرسش که چه مقدار رسانه‌های داخلی در خصوص مهدویت کار کرده‌اند، بیان داشت: رسانه‌های خارجی در این خصوص اقداماتی انجام و خود را صاحب زمین دانسته و موعود را به عنوان چهره تهدید آفرین تحریف کرده‌اند؛ اما رسانه های داخلی در خصوص این موضوع کم کاری کرده‌اند.

 

وی افزود: در بحث آخرالزمان رسانه‌های خارجی جریاناتی را مطابق میل خود پیش برده‌اند و جامعه زمینه ساز را به نوعی زمینه سازی گره می‌زنند.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت با اشاره به اینکه در فضای کتاب‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: در خصوص مسائل پزشکی و دارویی در کشور ممیزی وجود دارد که درستی و نادرستی کتاب را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.


جعفری ادامه داد: این در حالی است که در حوزه مهدویت با تمام تلاش‌هایی که وزارت ارشاد انجام داده هر شخصی به خود اجازه می‌دهد کتابی را بنویسد و منتشر کند و بسیاری از این کتاب ها در فضای ملاقات، خواب و توهم است.

 

وی ادامه داد: با وجود اقدامات انجام شده؛ اما بسیار کم کاری شده و جهت بررسی کتاب کنترل و ممیزی نداریم.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت گفت: جراید کمترین بخش را به حوزه مهدویت اختصاص داده اند که آن هم یا احساسی و یا مچ گیری‌های سیاسی است.

 

جعفری ادامه داد: در فصلنامه‌ها، ماهنامه‌ها و سالنامه‌ها کمترین کار انجام شده است و اغلب اقداماتی که انجام شده احساسی بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه جریده مخصوص به حضرت مهدی نداریم، تصریح کرد: تعداد این جراید کم و بیشتر اختصاصی است.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت با تاکید بر اینکه بحث های مهدویت در روزنامه‌ها به صورت یادداشت‌های احساسی است، بیان داشت: بعضا مشاهده می شود این یادداشت‌ها نیز کپی‌برداری از دیگر سایت‌ها و مجلات است.

 

رسانه‌ها در خصوص مهدویت کم کاری کرده‌اند

 

جعفری در خصوص فیلم‌های موجود در این زمینه نیز خاطرنشان کرد: اقداماتی که در این راستا صورت گرفته چندان قوی نبوده و آن دسته از فیلم‌هایی که محکم و استوار بوده کمتر مشاهده شده است.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت گفت: در خصوص وبلاگ‌ها، وبلاگ‌های خوبی در این زمینه داشته‌ایم؛ اما بسیاری از آنان دیر به دیر به روز رسانی می‌شود.

 

وی پرداختن به مهدویت در خبرگزاری‌ها را نیز بیشتر احساسی و مچ گیری سیاسی دانست و تصریح کرد: در فضای عکس و پوستر اقدامات خوبی انجام شده؛ اما کافی نیست.

 

جعفری افزود: برخی مواقع زمانی که عکسی در خصوص مهدویت نشان می‌دهیم انسانی شمشیر به دست را نشان می دهیم که این امر صحیح نیست.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت نماهنگ‌های پرداخته شده به مهدویت را نیز خالی از ایراد ندانست و گفت: در خارج از کشور یک نماهنگ 80 قسمتی انحرافی در این خصوص ساخته شده؛ اما در کشور ما تنها به نماهنگ آقاسی و برخی دیگر اکتفا شده است.

 

وی با اشاره به اینکه چند صباحی است در رسانه ملی اقدامات شایسته ای در این خصوص شاهد بودیم، خاطرنشان کرد: اقدام خوبی که رسانه ملی انجام داده بخش دعای فرج از شبکه‌‌ای مختلف در ساعت 11 شب است.

 

جعفری ادامه داد: به دنبال این باشیم که مهدویت نیز مانند سایر مسائل متولی داشته باشد.

 

قائم مقام بنیاد مهدویت گفت: اقداماتی که در جهت گسترش مهدیت می توانیم انجام دهیم عبارتند از همسو شدن مجلس و مسئولان فرهنگی در این امر، اظهار نظر نکردن بی جا در این امر، رصد کردن امور، فیلم سازی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار