به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از شیراز، رامین افشاری امروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته در رشته علوم زیستی اول دبیرستان، کتابی در رابطه با اعتیاد به چاب رسانده است که نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.
وی افزود: برنامه اجرای پیشگیری از اعتباد و مواد مخدر بسیار فنی و حرفهای است ،که اگر درست اجرا نشود، بودجه و امکانات را هدرداده و خطرات مصرف را افزایش میدهد.
مسئول شورای عالی پیشگیری و درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه اعتیاد یک نوع بیماری است، که در نوجوانی و اوایل جوانی بویژه درسنین 13 تا 25 سالگی است، گفت: آغاز و توانمند کردن نوجوانان در برابر فشارهای اجتماعی، ایجاد مهارت و شناخت در رفتار ازجمله مواردی است که باید به آن توجه شود.
افشاری بیان کرد: معتقدیم ترساندن دانشآموزان و جوانان از خطر مصرف مواد مخدر برنامهای مردود در مبارزه با مواد مخدر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در استان فارس 20 هزار معتاد تحت درمان هستند که از این تعداد 17 هزار نفر نفر تحت درمان با متادون و مابقی تحت درمان با بوپرنورفین هستند.
مسئول شورای عالی پیشگیری و درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: 180 مرکز درمان سوء مصرف خصوصی و دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان فارس فعالیت میکنند که در کنار آن هفت مرکز درمان اعتباد دولتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی در شیراز و دو مرکز در مرودشت و لار مشغول فعالیت هستند.
افشاری تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای درمان 1700 معتاد پرخطر، سالانه 250 میلیون تومان یارانه پرداخت میکند.