کد خبر:۲۵۰۴۸۴
آیت الله کعبی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حضور احمد متوسلیان در لبنان منجر به شکل‌گیری حزب‌الله شد

عضو خبرگان گفت: احمد متوسلیان با انگیزه آموزش سیاسی- عقیدتی و نظامی نیروهای لبنانی آنجا مستقر شد و در نهایت منجر به شکل گیری حزب الله شد.

آیت الله عباس کعبی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه برگزاری چهارمین دوره طرح ولایت استانی خراسان رضوی که در قم برگزار می‌شود، با اشاره به 14 تیرماه و سالروز ربوده شدن دیپلمات‌های ایرانی و حاج احمد متوسلیان در لبنان بیان داشت: حاج احمد برای دفاع از لبنان و مبارزه با اسرائیل بعد از اشغال لبنان به آن جا رفت و لشکر محمد رسول الله (ص) را در آن جا مستقر کرد.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه شرایط برای حضور لشکر محمد رسول الله(ص) در لبنان نبود، افزود: برای همین حاج احمد تنها شش ماه آنجا بودند و بدون شک توسط مزدوران اسرائیلی ربوده شد و تحویل اسرائیلی‌ها شد.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری که در همان سال‌ها در لبنان حضور داشته، در تشریح چگونگی ربوده شدن دیپلمات های ایرانی تصریح کرد: حاج احمد بین ضحله و بعلبک در پیچ بازرسی کتائب توسط فالانژها ربوده و سپس تحویل اسرائیلی ها شد.

 

آیت الله کعبی در خصوص هدف حاج احمد متوسلیان برای حضور در لبنان گفت: وی با انگیزه آموزش سیاسی- عقیدتی و نظامی نیروهای لبنانی در آن جا مستقر شد و در نهایت این حضور منجر به شکل گیری حزب الله لبنان شد.

 

خاطره حاج احمد بین نسل بسیج باید زنده باشد

 

وی با انتقاد از عدم معرفی حاج احمد و مظلومیتش طی 30 سال گذشته گفت: حاج احمد سمبل مبارزه با صهیونیست و عمل به تکلیف در جهاد با این رژیم منحوس و دفاع از مقاومت اسلامی است و باید یاد و خاطره اش در میان نسل بسیجی همواره زنده و پر رهرو باشد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص سرنوشت این اسیران دربند اسرائیل نیز بیان داشت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان این مسئله را دنبال می‌کند و وزیر خارجه لبنان نیز اخیرا اعلام کرده است که بازگشت این اسیران را از طریق مجاری دیپلماتیک دنبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار