به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج؛ محمد ذوالعدل دیشب در نشست خبری با رسانه های استان با اشاره به وضعیت منابع کتابخانه ای و بانک های اطلاعاتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به جز کتابخانه های اقماری که در بیمارستان ها و به صورت منطقه ای وجود دارند، کتابخانه فرهنگی، دفتر نهاد رهبری و دارالقرآن، دارای 2 کتابخانه جامع می باشد.
وی افزود: یکی از این دو کتابخانه، کتابخانه مرکزی دانشگاه است که واقع در پردیس آموزشی جنب بیمارستان امام سجاد(ع)، به همه دانشجویان در تمامی رشته های دانشگاه ارائه سرویس می کند؛ و دیگری کتابخانه تخصصی دانشکده بهداشت می باشد که کتب تخصصی علوم بهداشتی و تغذیه در آن ارائه می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: با وجود اینکه همه ساله نسخه جدیدی برخی از کتاب ها جای گزین نسخه قبلی شده و نسخی قبلی از کتابخانه خارج می شود، تعداد کتاب های کتابخانه های دانشگاه همه ساله رو به افزایش است.
وی به استفاده از سایر منابع علمی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: از 2 سال پیش و با توجه به حرکت مجامع علمی به سمت استفاده از تکنولوژی وجدید و ظرفیت فضای مجازی، سیستم RDML برای دانشگاه خریداری شد و این دانشگاه تنها مرکز اموزش عالی در استان است که از این سیستم استفاده می کند و در منطقه جنوب کشور هم جزو معدود دانشگاه ها قرار داریم.
ذوالعدل افزود: این سیستم متشکل از یک بسته سخت افزاری و نرم افزاری می باشد که سرور ان در کتابخانه مرکزی دانشگاه جاسازی می شود و کلیه کتب مورد نیاز و مرجع به صورت PDF بر روی آن قابل دسترسی می باشند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: سیستم RDML این فرصت را برای دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه فراهم می کند که استفاده نا محدودی از کتب مرجع و سایر کتب نایاب به راحتی صورت گیرد.
وی به قابلیت های این سیستم اشاره کرد و گفت: با استفاده از IP دانشگاه می توان به همه منابع این سیستم دسترسی پیدا کرد و هر ساله قابلیت به روز رسانی و استفاده از نسخه جدید آن برای دانشگاه فراهم شده است.