آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۸۷۵
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان:

روحانی در انتخاب کابینه مراقب باشد اولین قربانی فتنه‌گران نشود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: روحانی در انتخاب کابینه مراقب باشد که اولین قربانی فتنه‌گران نباشد.
روحانی در انتخاب کابینه مراقب باشد اولین قربانی فتنه‌گران نشود

مصطفی مطلوبی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: بدون شک حضور حامیان و اصحاب فتنه 88 در کابینه دولت یازدهم آسیب های جدی به نظام و ملت ایران وارد می کند و در این بین هیچ بعید نیست که روحانی، رئیس جمهور منتخب اولین قربانی فتنه گران باشد؛ چراکه فتنه گران برای رسیدن به اهداف خود از هرکسی و هرچیزی می گذرند.

 

وی رای اعتماد به کابینه روحانی را امتحانی بزرگ پیش روی مجلس عنوان کرد و افزود: نمایندگان باید هوشیار باشند که در این برهه حساس هر فرد و با هر سابقه ای بویژه کسانی که در فتنه 88 نقش داشته و به ملت ایران خیانت و به دشمنان نظام خدمت کرده اند، وارد دولت نشود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان بیداری اسلامی و شرایط حساس منطقه، مسائل بین المللی و قرار گرفتن در دهه چهارم انقلاب که بنام دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است را در دامن زدن به حساسیت های برهه کنونی موثر دانست و گفت: دهه چهارم انقلاب جهت گیری کشور به سمت تمدن سازی نوین اسلامی است که این موضوع اهمیت کابینه دولت یازدهم را چند برابر کرده است.

 

مطلوبی ادامه داد: در این نظام کسی می تواند سکان دار وزارت خانه ای باشد که در تراز انقلاب اسلامی باشد و بتواند متناسب با الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت حرکت کند و برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی برنامه داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: نمایندگان ملت در مجلس باید فتنه گران و کسانی که این قابلیت ها را ندارند را از دولت یازدهم جدا کنند و به این طریق خدمت بزرگی را به کشور و نظام و ضربه دیگری را به معاندان نظام و فتنه گران وارد کنند؛ در غیر این صورت اگر تحت تاثیر بازی های سیاسی و افرادی که در فتنه 88 جهت سرنگونی نظام تلاش کرده اند، رای اعتماد بدهند ضربه بزرگی را به نظام وارد ساخته اند و این گناه نابخشودنی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار