مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل گفت: امروز دانشگاهها خط مقدم مواجهه فرهنگی با دشمنان هستند و عرصه جنگ دشمن امروز در بخش فرهنگی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام حسینی عصر امروز در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی بابل گفت: امروز دانشگاهها خط مقدم مواجهه فرهنگی با دشمنان هستند و عرصه جنگ دشمن امروز در بخش فرهنگی است و متاسفانه این تهاجم فرهنگی است که خانه به خانه درحال شکار جوانان این مرز و بوم است و این خطر هم جدی است.
مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بیان اینکه دانشگاهها به دلیل دو خصوصیت ممتاز مورد طمع دشمنان قرارگرفته اند، ادامه داد: به دلیل اینکه نیروهای متخصص در دانشگاهها تربیت می شوند و از طرفی دانشگاه مرکز تجمع خیل کثیر جوانان است و به همین دلیل دشمن برای عرصه دانشگاه ها برنامه های متعددی دارد.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های دشمنان برای تهاجم فرهنگی و اثر گذاری بر دانشگاهها گفت: اختلاف و به جان هم انداختن تشکلهای دانشجوئی، ایجاد تقابل بین دانشجویان و مسؤلین دانشگاهی، پیوند زدن مسائل صنفی با مسائل سیاسی و ترویج و گسترش بسترهای به فساد کشاندن دانشجویان از جمله اقدامات دشمن برای به حاشیه راندن دانشگاههاست.
حسینی ادامه داد: لذا باید خط وخطوط دشمن را شناخت و برای خنثی سازی نقشه های آنها بصیرت و آگاهی خودمان را بالا ببریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات و خطرات و شبهات مختلف اشاره کرد و گفت: دشمنان با ایجاد شبهات مختلف قصد به انحراف کشاندن جوانان عزیزاین مملکت را دارند و این زنگ خطر بسیار بزرگی برای خانواده ها به حساب می آید و نقش والدین در حفظ و حراست فرزندان بسیار مهم و ضروری به نظر می رسد.
مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به اهتمام جدی والدین در تعلیم و تربیت فرزندان بیان کرد :رسول مکرم اسلام فرمود وای به حال پدران ومادران آخرالزمان عرض کردند چرا یا رسول الله فرمود بخاطر اینکه بعضی از والدین تحت تأثیر فضای مسموم جامعه قرار گرفته و متاسفانه هیجگونه توجهی به فرائض دینی وشرعی فرزندانشان نمی کنند و از این مسئله مهم غفلت می کنند و فقط به بعد مادی توجه می شود و پیامبر اسلام از این گونه پدران ومادران بظاهر مسلمان وشیعه بیزاری جسته و فرموده هیجگونه سنخیت وتناسبی بین ما در فردای قیامت وجود ندارد.
ایشان افزودند:نسل فرهیخته را باید فرهیختگان تربیت کنند و پدران و مادران همانگونه که به دانش و تحصیلات عالی در زندگی فرزندانشان تاکید دارند باید دینداری اخلاق مداری و رمز و راز زندگی ،صبر و استقامت و پاکدامنی را به فرزندان بیاموزند.
حسینی رمرز و راز عاقبت بخیری را در تمسک به قرآن و اهلبیت دانست و گفت:در دنیای غرب در دوره قرون وسطائی به بهانه دینداری از کسب علم و دانش و تکنولوژی مخالفت می شد و همچنین در دوره رنسانس دست از دینداری کشیدند اما در اسلام این دو تفکر مردود شمرده شده است اسلام هم به دینداری و معنویت توجه دارد و هم دستور به دانش و علم آموزی تاکید می ورزد.
وی در پایان به آیات 23سوره قصص که اشاره به داستان حضرت موسی و دختران شعیب پیامبر دارد فرمود:دختران عزیزبایدعفت ،پاکدامنی،حیا،ووقاردخترانه را درتمامی مراحل زندگی رعایت نمایند.