به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ترابیزاده امروز در جمع خبرنگاران در دانشگاه علمی و کاربردی در مشهد بیان کرد: نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی برای اولین بار به صورت ملی و متمرکز و مستقل در سال گذشته در چندین استان کشور با موفقیت برپا شد.
وی با اشاره به اینکه سال جاری به همت دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی این نمایشگاه برپا خواهد شد تصریح کرد: در این نمایشگاه در مراکز علمی و کاربردی وابسته به این دانشگاه، واحدهای فعال دیگر دانشگاههای برتر، دستگاههای دولتی مرتبط و نهادهای نیمه دولتی و خصوصی به معرفی ایده، امکانات و خدمات خود در حوزه اشتغال و کارآفرینی میپردازند.
ترابیزاده ادامه داد: مخاطب اساسی این نمایشگاه دآنشآموزان هنرستان و کارودانش، دانشجویان رشتههای فنی و خدماتی، خانوادههایشان، معلمین و صنایع مرتبط، کارخانجات و نهادهای دولتی متولی اشتغال و کارآفرینی هستند.
دبیر علمی کمیته نمایشگاه ملی اشتغال با بیان اینکه این نمایشگاه با وسعتی حدود 400 متر مربع و با بیش از 60 غرفه برگزار خواهد شد، بیان داشت: این نمایشگاه در روزهای 16 تا 18 دیماه سال 92 در مکان هتل پردیسان این شهر برگزار خواهد شد.
وی در خصوص ضرورت برپایی چنین نمایشگاهی بیان داشت: معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علمی کاربردی همزمان با سالی که مزین به نام جهاد اقتصادی است، اولین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی را در 16 استان بر پا کرد.
ترابیزاده ادامه داد: برای این حرکت عظیم که در جهت مواجهه منطقی، هوشمندانه و کاربردی با قانون پنج ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای توسعه دولت دهم طرح ریزی شده، تلاش بر این بوده تا تجارب موفق جامعه جهانی در نمایشگاههای مشابه و تجارب دیگر وزارتخانهها در زمینه برگزاری انواع نمایشگاههای اشتغال در سالهای اخیر و ظرفیتهای دانشگاه علمی و کاربردی مورد مطالعه قرار گیرد و در نهایت ماحصل آن برای نمایشگاه ملی متبلور شود.
دبیر علمی کمیته نمایشگاه ملی اشتغال زمینه سازی موثر برای توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی در کشور را از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و افزود: پیوند بین صنعت و دانشگاه، آشکار سازی نیازهای وافعی دانشآموختگان، شناسایی فرصتهای شغلی، توجه به توسعه منطقهای بویژه مناطق محروم و تشویق صاحبان صنایع و مشاغل جهت بهرگیری از منابع انسانی ارزشمند از دیگر اهداف این نمایشگاه میباشد.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در شش بخش اصلی فعالیت خواهد کرد، گفت: معرفی کارآفرینان و مولدان کسب و کار دانشگاه علمی و کاربردی، معرفی رشتهها و مشاغل قابل احراز دانشگاه، راهاندازی کلینیک اشتغال و کارآفرینی، نمایشگاه مشاغل، نمایشگاه مشاغل خانگی و نمایشگاه عکس و تولیدات مالتی مدیا از بخشهای این نمایشگاه خواهد بود.
ترابیزاده در خصوص نتایج و پیامدها برپایی این نمایشگاه تصریح کرد: آگاه سازی، حساس سازی، تغییر نگرش، تبیین اهمیت و ضرورت فعالیتهای جهادی در موضوع اشتغال پایدار و معرفی عوامل موثر در ایجاد اشتغال پایدار از جمله نتایج خواهد بود.
دبیر علمی کمیته نمایشگاه ملی اشتغال ادامه داد: برگزاری کنفرانس، میزگرد، مسابقات مختلف علمی و فرهنگی، نمایشگاه کتاب و غیره از بخشهای فرعی نمایشگاه است.
وی در پایان در خصوص ابتکاراتی که در این نمایشگاه انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: انجام مشاورههای تخصصی، حضور دستگاههای مختلف، تلاش در پرداختن به ابعاد و مسائل بحث اشتغال، ارائه خدمات به صورت حضوری و غیره از جمله این ابتکارات و ویژگیهاست.
لازم به ذکر است، علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت jobedu.ir و آدرس ایمیل info@jobedu.ir مراجعه کنند.