آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۵۱۸
عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه لرستان:

تلاش ایران برای دستیابی به جنگ افزارهای هسته‌ای یک اتهام است

عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه لرستان گفت: تلاش ایران برای دستیابی به جنگ افزارهای هسته‌ای یک اتهام است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، اکباتان روز گذشته در نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان که با موضوع تبیین انرژی هسته ای از جنبه علمی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: از بعد قوانین بین المللی ایران می تواند با نظارت آژانس بین المللی انرژی هسته ای فعالیت های هسته ای داشته باشد؛ اما این فعالیت‌ها درگیر مسائل سیاسی است و آنچه که امروز در خصوص تلاش در راستای دستیابی به جنگ افزارهای هسته ای به ایران نسبت داده می شود، یک اتهام است.
 

وی با بیان اینکه نمی توان کشوری را به بهانه اینکه انرژی هسته ای جنبه نظامی دارد از دستیابی به این انرژی محروم کرد، افزود: چاقو هم می تواند یک آلت قتاله باشد؛ اما آیا با این وجود می تواند استفاده از آن را در خانه ها ممنوع کرد؟!
 

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان با بیان اینکه هر علمی می تواند در عین سودمند بودن خطرناک هم باشد، گفت: امروز جنگ های الکترونیکی که منشا آن علم الکترونیک است، قربانیان زیادی را در دنیا داشته اند؛ اما آیا این بهانه می تواند مانع بهره گیری از علم الکترونیک در فعالیت های سودمند شود.


اکباتان با تاکید بر اینکه دستیابی به انرژی هسته ای در کشورمان یک اجماع ملی است و تنها مربوط به حکومت نیست، بیان داشت: تمام کسانی که علاقمند به پیشرفت ایران هستند، علاقمند هستند که که کشورمان به این انرژی دسترسی داشته باشد.
 

وی ادامه داد: زمانی بر سر اینکه ایران موتور برق را برای روشن کردن یک خیابان از تهران از چه کشوری وارد کند، جنگ بود؛ اما امروز ما به مرحله ای از دانش دست یافته ایم که بدنبال صادرات سوخت هسته ای هستیم.


عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه لرستان گفت: سوال ما از غربی ها این است که تا چه زمانی می خواهند ما را وادار به استفاده از سوخت غنی شده 5/3 درصد کنند و ما را از استفاده از سوخت های با غنای بیشتر محروم بسازند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار