قشمی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، بیان داشت: متاسفانه در ایران به تفریح به عنوان یک نیاز طبیعی افراد به نحو مطلوبی پرداخته نشده است.
وی افزود: اغلب تفریح و شادی ایرانیان مربوط به چند مراسم ملی مذهبی همچون چهارشنیه سوری می باشد که از گذشته باقی مانده است.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی زنجان ضمن ابراز تاسف از ناشناخته ماندن هنر های خیابانی، تئاتر و سایر هنرها در زنجان بیان کرد: متاسفانه مسئولان بیشتر در پی فعالیت های سیاسی هستند و فرهنگ برایشان مسئله ای اولویت دار نیست حتی برخی از آنها تعریف دقیقی از فرهنگ ندارند.
قشمی گریزی به تفریحات مردم ادوار گذشته زد و بیان کرد: تفریح در باغ و بوستان، نقاله خونی در چایخانه ها و تماشای پهلوانان در گذشته رایج بود؛ اما با گذشت زمان این تفریحات از بین رفت بدون آنکه جایگزینی برای آن به وجود آید.
وی تصریح کرد: زمانی که امکان تعطیلی قهوه خانه ها وجود ندارد حداقل باید تدابیری مناسب برای بهره مندی از ظرفیت آنها اندیشیده شود.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی زنجان ادامه داد: پاساز گردی،حضور در فضای سایبری و ده ها فعالیت ناسالم و غیر مفید اوقات فراغت جوانان را تشکیل می دهد.
قشمی برنامه های فرهنگی جاری در کشور را نوش داروی پس از مرگ سهراب خواند و افزود: با توجه به اینکه معضلات اجتماعی فرهنگی غرب با چند سال فاصله در پایتخت و پس از آن در شهرستان ها مشاهده می شود باید پیش از وقوع معضل راهکاری برای پیشگیری از آن اعمال شود که متاسفانه چنین نیست.
وی خاطرنشان کر: معضلات فرهنگی اجتماعی آهسته وارد جامعه می شوند و مقابله با آنها دشوار و زمان بر است؛ بنابراین وجود برنامه مدون پیشگیری ضروری است.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی زنجان گفت: نهادهای فرهنگی نگاه رقابتی به یکدیگر دارند نه رفاقتی، جزیره ای و متناقض عمل می کنند و اجزای فعالیت های فرهنگی را در نظر نمی گیرند؛ بنابراین تلاش آنها مثمر نمی شود.
وی نقش رسانه ها، مساجد و شخصیت های برجسته جامعه را در الگوپذیری جونان مهم ارزیابی کرد و گفت: مادامی که متناسب با فضای فکری جوانان وارد عرصه فرهنگی نشده ایم نمی توان انتظار بهبود وضع موجود را داشت.