امیر رضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، در مورد طرح مفهوم نرمش قهرمانانه از سوی رهبر معظم انقلاب و لزوم توجه به این شعار در تمام برهه ها گفت: اعلام این موضع از سوی آیت الله خامنه ای در برابر دولت های غربی موضوع تازاه ای نیست، رهبر در سال 1375 در جمع دولت کارگزاران ایدئولوژی نرمش قهرمانانه را مطرح کرده بودند.
وی تثبیت موقعیت جمهوری اسلامی در دنیا بعد از یک دهه مذاکره با غرب و عدم نادیده گرفتن حقوق هسته ای ملت ایران توسط آمریکا را یکی از دلایل مطرح شدن شعار نرمش قهرمانانه دانست و افزود: آنها به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران واقف هستند؛ اما از پیشرفت های علمی کشورمان هراس دارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام گفت: ظرفیت های جمهوری اسلامی در باز دارندگی های نظامی وتسلیحاتی، دشمن را به این جمع بندی رسانده است که باید مساله هسته ای ایران را به صورت برد- برد حل کند.
غلامی با اشاره به اینکه عده ای به دنبال مطرح کردن این موضوع بودند که تنها راه حل رفع تحریم ها موافقت رهبری با مذاکره با امریکا است، تصریح کرد: بن بست در مذاکرات هسته ای و فشار تحریم های اقتصادی بر ملت ایران یکی از دلایل مطرح شدن این راهبرد است.
وی ادامه داد: با توجه به گذشت روزهای مدیدی از توافقتانه 1+ 5 با ایران آنچه که مشهود است، گزینه های نظامی است که هر روز علیه ایران روی میز گذاشته می شود و با وجود پافشاری دولت یازدهم در ایجاد رابطه با آمریکا در راستای کاهش مشکلات اقتصادی تا به این تاریخ هیچ گره ای از معضلات اقتصادی و مالی کشور باز نشده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام تصریح کرد: رهبر ایران اسلامی در بیاناتشان بارها بر غیر معتمد بودن آمریکا تاکید می کردند و اعلام شعار نرمش قهرمانانه سیاستی مصلحت آمیز در عین حال مدبرانه بود که با هدف جلوگیری از شکاف ملی و اتمام حجت با دولت یازدهم مطرح شد.
غلامی خاطرنشان کرد: نرمش قهرمانانه نوعی جنگ برای رسیدن به حقوق قانونی در قالب دیپلماسی و مذاکره است که نمونه های تاریخی آن در صدر اسلام، صلح حدیبیه و صلح امام حسن(ع) نیز رخ داده است.