به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» در ایلام، حسن مردای در همایش « جنگ نرم» که امروز با حضور اساتید دانشگاه های این استان در سالن جلسات آیت الله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد بیان کرد: مقام معظم رهبری با هشدار به دانشگاهیان و مردم از سال 1367 تا کنون، طیف های مختلف جامعه ایران را به خطرات راهبردی دشمن علیه جمهوری اسلامی آگاه نموده اند.
وی طولانی ترین جنگ سرد تاریخ را جنگ آمریکا بر علیه شوروی دانست و گفت: تعارض و تقابل ایالات متحده با کشورهای مختلف جهان از جنگ جهانی دوم به صورت صعودی رو به افزایش است.
جانشین مسئول سازمان بسیج اساتید افزود: دانشگاه به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در کشور دارای 2 هزار و 280 واحد آموزشی، 66 هزار و 500 عضو هیئت علمی و 4 میلیون و 500 هزار دانشجو نقش قابل ملاحضه ای در تربیت نیروهای انقلابی دارد.
مرادی با بیان این که، در حال حاضر 147 شبکه فارسی زبان در حال مخابره اطلاعات ضدارزشی به ایران می باشند ابراز کرد: هیجان سازی پایدار، چند وجهی شدن اخلاقیات مخاطبین، تردید آفرینی، تضاد آفرینی و استفاده از ابراز روز دنیا خصوصیات بارز رسانه های غربی می باشند.
وی تاکید کرد: 28 تضاد اعم از مذهبی، قومی، طبقاتی، دینی و غیره در ایران به وجود آمده است که با روش های گوناگون به بدنه مردم این کشور تزریق می شوند.
جانشین مسئول سازمان بسیج اساتید لزوم تطابق گفتمان های جدید در جامعه را آسیب شناسی و ریشه یابی خصوصیات آن جامعه عنوان کرد و ادامه داد: جنگ نرم، تقابل ایمان، اراده و سیاست دولت ها در برابر یکدیگر است در این راستا القای تردید، شک و بدبینی در اذهان مردم برعلیه حکومت خود گوشه ای از فعالیت های تقابل نرم است.
مرادی هدف استکبار از فعالیت در دانشگاه ها را دین ستیزی و علم زدایی دانست و خاطرنشان کرد: نخبگان، جامعه هدف و مهمترین طیفی هستند که در دستور کار استکبار قرار گرفته اند.
وی خاطرنشان کرد: مردم عامه و نیروهای نظامی سطوح میانی و تاکتیکی کشور و ارکان بنیادین جامعه می باشند.
جانشین مسئول سازمان بسیج اساتید گفت: از کارکردهای دانشگاه در ایران اندیشه ورزی، تولید علم، انسان سازی، پاسداری، انقلاب فرهنگی و فرهنگ سازی می باشد و ارکان آن دانشجو، استاد، محیط، متون، نظامات و مدیریت است.
مرادی تاکید کرد: فرماندگان جنگ نرم باید به مسائل کلان و راهبردی احاطه داشته باشند و به تبیین راهکار برای مقابله با آن بپردازند.
وی کلیدواژه های قدرت نرم را اقتصاد مقاومتی، مهارت، اقدامات، استقلال، جمهوریت و اسلامی بودن عنوان کرد و ابراز نمود: دارا بودن خصوصیاتی مانند معرفت، بصیرت و مهارت از الزامات راهبردی اساتید به عنوان فرماندگان جنگ نرم است.