آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۶۹۲
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی:

قرآن کریم یکی از مبانی هنر پرسش در روانشناسی است

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: قرآن کریم کتاب پرسش و پاسخ بوده که خدا از بندگان خویش به گونه‌ای زیبا و با زبان شیرین پرسش و پاسخ انجام داده است؛ بنابراین یکی از مبانی هنر پرسش در روانشناسی، قرآن کریم است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدمهدی خدیوی زند روز گذشته در دومین همایش ملی بهداشت روانی و سبک زندگی اسلامی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد قوچان بیان داشت: معلم مانند ماهی در اقیانوس بیکران دانشجویان است که با زنده بودن آنان می‌تواند لحظات خوشی را در کنار آنان بگذراند.

 

وی ادامه داد: هنگام ورود به فضاهای بالینی این فضا، از ارتباط برقرار کردن انسان با انسانی دیگر یا دنیای احاطه شده در آن بوجود می‌آید.

 

این استاد روانشناسی بالینی کوچکترین واحد فضا را هنگامه دانست و خاطرنشان کرد: هر انسان هنگامه‌ای از یک مجتمع بزرگ بوده که هنگام ورود به آن کلیه افکار، اندیشه‌ها و عادات موجود را جذب و شخص جدیدی در آن محیط خواهد شد.

 

خدیوی زند بیان داشت: در روانشناسی هنر پرسیدن بسیار مهم است؛ چون گاهی پرسش آسیب‌زا شده و نه تنها باعث نرسیدن به جواب می‌شود؛ بلکه در فضای درمان باعث بیمارتر شدن مراجعه کننده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه سالم کسی است که در حرکت و رفتارش بهداشت روانی را معنا کند، گفت: سالم بودن انسان بدین معناست که وقتی در هر وضعیتی که قرار گرفت، آگاهانه و آزادانه تصمیم بگیرد و به اختیار خویش عمل کند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه سوره حمد نمونه بارز پرسش و پاسخ میان پروردگار با انسان است، تصریح کرد: قرآن کریم کتاب پرسش و پاسخ است که خدا از بندگان خویش به گونه‌ای زیبا و با زبان شیرین پرسش و پاسخ انجام می‌دهد؛ بنابراین یکی از مبانی هنر پرسش در روانشناسی، قرآن کریم است.

 

خدیوی زند گفت: یکی از دلایل پویایی قرآن همین بیان پرسش و پاسخ‌های درون آن است؛ اما این نکته باید مدنظر قرار گیرد که ادب پرسش و پاسخ بسیار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار