کد خبر:۳۰۲۱۹۶
مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان رضوی:

گروه‌های جهادی دانشجویی دانش بومی را احیا کند/ رویکرد اصلی اردوهای جهادی اقتصاد مقاومتی است

مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی در زمینه احیا دانش بومی تلاش کنند ابراز داشت: متاسفانه تجربه‌های پدران ما در سایه علم غرب به فراموشی سپرده شده است، دانشجویان ماباید این دانش را احیا کنند.

مهدی بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: امسال رویکرد اردوهای جهادی اقتصاد مقاومتی است.


وی با اشاره به فعالیت‌های گروه‌های جهادی در عرصه‌های بهداشت، عمرانی، اشتغال زایی، فرهنگی و خدمات رسانی ابراز داشت: ما در سال‌های گذشته اشتغال زایی را انجام می‌دادیم که متاسفانه این مهم به دلیل توجه بیش از اندازه به عرصه‌های عمرانی زیاد جدی گرفته نمی‌شد.


بهرامی افزود: امسال تاکید ما بر روی اقتصاد مقاومتی است و انتظار ما از گروه‌های جهادی این است که به مسئله اشتغال زایی توجه ویژه داشته باشند.


اقتصاد مقاومتی؛ رویکرد گروه‌های جهادی دانشجویی

 

مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان رضوی با انتقاد از ورود کم دانشجویان به عرصه‌های فکری در اردوهای جهادی خاطرنشان کرد: امسال رویکرد ما در اردوهای جهادی علاوه بر فعالیت‌های قبلی دنبال کردن اقتصاد مقاومتی با اتکا به صنعت و ظرفیت داخلی با کشف استعدادها و قابلیت‌هاست.


حضور اساتید دانشگاه‌ها  وتیم‌های متخصص در اردوهای جهادی


وی با بیان اینکه در بسیاری از مناطق محروم استعدادها کشف نشده است بیان داشت: ما می‌خواهیم امسال با حضور اساتید و تیم‌های متخصص در زمینه کشف این استعدادها ورود کنیم.


بهرامی افزود: در همین راستا اساتید دانشگاه‌ها، فرهنگیان و هنرستان‌های کشاورزی و حتی خود اداره جهاد کشاورزی می‌توانند معین ما باشند.


مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به بحران آب در دشت خراسان گفت: این مسئله یکی از چالش‌های پیش روی ماست که می‌باید دانشجویان رشته کشاورزی برای حل این مسئله راه حل پیدا کنند.


وی خاطرنشان کرد: دشت سبزوار استعداد زیادی در کشت کراویه و هندوانه دارد که با استفاده درست از زمین‌های کشاورزی می‌توان نیاز کشور از خارج در زمینه برخی از داروهای اطفال را رفع کرد.


بهرامی با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی در زمینه احیا دانش بومی تلاش کنند ابراز داشت: پدران ما به عنوان یک کشاورز و یا یک دامدار دارای تجربه‌های خوبی هستند که متاسفانه در سایه علم غرب به فراموشی سپرده شده است دانشجویان ماباید این دانش را احیا کنند.


مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی خراسان رضوی بیان داشت: دانشجویان با حضور در مناطق محروم نقاط ضعف و قوت این مناطق را شناسایی و آنها را به اساتید خود در دانشگاه‌ها ارائه میدهند و از دانش اساتید و متخصصان استفاده می‌کنند تا با یک برنامه ریزی مدون چالش‌های منطقه رفع شود.


وی با تاکید بر ترویج روش‌های اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی گفت: در این راستا یک گروه از اساتید دانشگاه‌های مشهد در ایام نوروز در منطقه روداب سبزوار کنار دانشجویان حضور خواهند یافت.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار