آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۲۱۰
معاون پژوهش و فناوری علوم و تحقیقات ایلام:

رسالت دانشگاه صیانت از سلامت روح و جسم جامعه است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات ایلام گفت: رسالت دانشگاه استفاده از پتانسیل آموزش در راستای صیانت از سلامت روح و جسم مردم جامعه است.
رسالت دانشگاه صیانت از سلامت روح و جسم جامعه است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، رحمت الله محمدی پور امروز در کارگاه اصول خود مراقبتی برای یک عمر سلامت که با حضور دانشجویان و اساتید مراکز آموزش عالی ایلام در دانشگاه آزاد تشکیل شد، بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 1393 را به نام فرهنگ و اقتصاد مقاومتی مزین فرموده اند.


وی یکی از مهمترین مولفه های ملل مختلف را در راستای تحقق آرمان هایشان، داشتن جامعه ای سالم ارزیابی کرد و افزود: یکی از اصلی ترین فاکتورهای سنجش فرهنگ یک کشور ارتقای فرهنگ سلامت آن است، جامعه سالم متضمن پیشرفت و تعالی یک ملت در سطح جهانی می باشد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات ایلام هزینه های حوزه سلامت در ایران را سرسام آور دانست و تصریح کرد: رسالت دانشگاه استفاده از پتانسیل آموزش در راستای صیانت از سلامت روح و جسم مردم جامعه است.
 

محمدی پور بیان داشت: مقام معظم رهبری ارتقای فرهنگ و اقتصاد ایرانی- اسلامی را به عنوان چراغ راه مسئولان و مردم در سال 93 معین فرموده اند؛ بنابراین فرهنگ سازی برای بالا بردن سطح سلامت فکری و جسمی مردم قطعاً بر اقتصاد کشور تاثیر خواهد گذاشت.


وی گفت: با عنایت به سیاست های کلی سلامت که از جانب مقام معظم رهبری ابلاغ شد دانشگاه ها موظف هستند در اجرای بند 1 اصل 110 قانون اساسی مبنی بر آگاه سازی مردم، اولویت پیشگیری بر درمان، گسترش بهداشت و طب پیشگیری تمام امکانات خود را برای تحقق مطالبات رهبر بسیج کنند.
 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات ایلام تایید کرد: همه مردم برای حفظ سلامت جسم و روح خود به عنوان ودیعه الهی مسئول هستند.


محمدی پور با اشاره به این که برخی بیماری ها درمان ندارند، خاطرنشان کرد: پیشگیری بهتر از درمان است؛ اما به شرطی که درمان قطعی برای بعضی از بیماری ها وجود داشته باشد؛ بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت درمان پذیر نخواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار