به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سهندی، یکی از دانشجویان دانشگاه فردوسی دیروز در تریبون آزاد دانشجویی با عنوان«راههای مجاهده فرهنگ در برابر تهاجم فرهنگی» که در حوزه اسلامی این دانشگاه برگزار شد بیان کرد: فرهنگ یک مسئله زمان بر است و به صورت آنی نمیتوان آن را پیاده کرد؛ بنابراین لازم است تک تک افراد از نظر درونی به یک غنای معنوی در حوزه دین خود برسند.
وی ادامه داد: باید ارزش و تمدن فرهنگ اسلامی- ایرانی برای تک تک افراد روشن شود ما باید هشت سال دفاع مقدس را بازخوانی کنیم و مشاهده کنیم که چگونه با دستانی خالی در مقابل نیروی توپ خانه دشمن مقاومت کرد.
این دانشجو با طرح این پرسش که چرا در کشور سردار فرهنگی نداریم ابراز کرد: فرماندهانی مانند کاوه قبل از شروع جنگ آموزش نظامی ندیده بودند؛ اما مشاهده میکنید که جنگ از وی یک سرباز با درایت ساخت.
امروز میتوانیم در هر پست و هر زمانی سرباز فرهنگی داشته باشیم
سهندی تصریح کرد: امروز میتوانیم در هر پست و هر زمانی سرباز فرهنگی داشته باشیم. چندین سال است که در خصوص تهاجم فرهنگی سخن گفته میشود اما آیا تا کنون یک تشکل فرهنگی شکل گرفته است.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان بیان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که میتوان در خصوص کار فرهنگی در کشور انجام داد زدودن اذهان از برخی خرافات نسبت به دین است. بسیاری از خرافات حتی بین افراد مذهبی نیز وجود دارد.
حقی با اشاره به اینکه در جهت افزایش غنای فرهنگی و همچنین مقابله با تهاجم فرهنگی میتوان خلاقیت ذهنی، تقویت روحیه دینی، و افزایش مطالعه را مد نظر قرار داد خاطرنشان کرد: حتی میتوان احادیثی انتخاب و بر روی تخته سیاه کلاس نوشت تا همه بهره ببرند و یا اینکه مطلبی در خصوص حجاب و دیگر مسائل فرهنگی ایجاد و در فضای مجازی قرار داد.
وی تاکید کرد: باید از حداقل امکانات بهره برد و معطل اعتبار و زمان نباشیم.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان گفت: حلقه مفقوده فعالیت فرهنگی هدفمند کردن فعالیتها است. امروز رسانههای غربی بر روی پاشیده شدن بنیانهای فرهنگی و خانودگی ایرانیان دقیق شدهاند و به صورت هدفمند طرح ریزی میکنند چرا ما هدفمند نشویم.
کلاته تصریح کرد: باید در نوع نگرشمان تغییر ایجاد کنیم چنانچه سازمانی به نام سازمان فرهنگ بنیان تشکیل دهیم تا این سازمان فعالیتها را رصد کند و ایده ارائه دهد مطمئنا موفق خواهیم شد.
وی در پایان ابراز داشت: این سازمان باید به گونهای پیش رود که بتواند به جامعه و دیگر سازمانها خوراک دهد همچنین باید ریشه جهاد را یافت و کار جهادی کرد.