دبیر کنفرانس ساختمان سبز گفت: مهمترین دغدغهای که ساختمان سبز درگیر آن است، استاندارد کیفیت زیستمحیطی داخل ساختمانهاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمود غفورمغربی امروز در نخستین کنفرانس ملی ساختمان سبز که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، بیان کرد: در بهمن ماه سال 91 ایدهای خام از سوی دانشجویان مطرح شد؛ اما به دلیل اینکه ایدهای مفید و جدید بود و در کل کشور رفتن به ساختن ساختمانهای سبز احساس میشد قرار بر این شد کنفرانسی در سطح وسیعتری برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه تیمی به عنوان شورای راهبردی مشخص و فراخوانهایی در سطح ملی داده شده است، افزود: امروز دغدغههای بسیاری در خصوص ساختمان سبز مطرح است که یکی از این دغدغههای بحث توسعه پایدار است که این توسعه به معنای بهرهگیری بهینه از منابع موجود است.
دبیر کنفرانس ساختمان سبز با بیان اینکه در این رابطه کشورهای دیگر به مراتب پیش روتر از ایران هستند، گفت: برگزاری چنین همایشهایی آغازی است جهت ساخت چنین ساختمانهایی؛ البته ممکن است به هنگام ساخت هزینهها یک تا دو درصد افزایش یابد؛ اما قطعا طی پنج سال بعد از بهرهبرداری این هزینهها جبران خواهد شد.
مغربی ادامه داد: شاید امروز ساختن چنین بناهایی یک شعار باشد؛ اما روزی خواهد رسید که همه باید به این سمت پیش رویم.
وی ادامه داد: مهمترین دغدغهای که ساختمان سبز درگیر آن است استاندارد کیفیت زیستمحیطی داخل آن است که در این مسیر باید یک مدیر ساختمان و مستاجر همکاریهای لازم را انجام دهند.
دبیر کنفرانس ساختمان سبز در پایان با اشاره به اینکه مقالات متعدد در شاخه های مختلفی به دبیرخانه رسیده است، تصریح کرد: 250 مقاله به دبیرخانه ارسال شده که از این بین 95 مقاله پذیرش که 47 مقاله به صورت شفاهی و 48 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
لازم به ذکر است، در راستای برگزاری این کنفرانس نمایشگاهی با همین مضمون در دانشگاه برپا شد.