عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان خواستار پیگیری مسئولان این دانشگاه برای اخذ مجوز نشریات علمی- پژوهشی شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، قوامی در نشست شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که با موضوع بررسی برنامه های پیشنهادی برای آینده دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: 37 سال از زمان تاسیس دانشگاه لرستان می گذرد؛ اما متاسفانه این دانشگاه تا این لحظه فاقد نشریات علمی- پژوهشی است؛ از این رو ضرورت دارد که اخذ مجوز این نشریات در اولویت مسئولان دانشگاه قرار بگیرد.
وی افزود: دانشگاه لرستان دارای 170 رشته لیسانس، 96 رشته فوق لیسانس و 69 رشته دکترا است؛ با این حال خلاء نشریات علمی- پژوهشی در دانشگاهی که سابقه آن از دانشگاه های یزد و کرمان نیز بیشتر است، به هیچ وجه قبول قبول نیست.
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: قطعا در این 37 سال هم فرصت و هم منابع مالی لازم برای اخذ مجوز نشریات علمی- پژوهشی در اختیار دانشگاه بوده است؛ اما متاسفانه این مهم تحقق نیافته است.
قوامی با بیان اینکه دانشگاه تهران با ساختمان های آن به دانشگاه تهران به عنوان یکی از دانشگاه های برتر جهان تبدیل نشده است، ادامه داد: قطعا این افتخار به خاطر اعضای هیئت علمی و مقالات علمی- پژوهشی آنها بدست آمده است.
وی با تاکید بر اینکه اخذ مجوز نشریات علمی- پژوهشی از نان شب هم واجب تر است، خاطرنشان کرد: اداره دانشگاه تنها نباید به احداث ساختمان خلاصه شود و باید ابعاد دیگر نیز مورد توجه مسئولان قرار بگیرند.