محمد مصطفی یوسف زاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان اینکه بحث حجاب یکی از اصول بنیادین اسلامی و ایرانی ما است، متاسفانه دچار یک آدنیلاسیون شده ایم، بیان داشت: بدوا برای جلوگیری روند رو به افول آن باید اقدامات اساسی انجام داد، بازیابی جایگاه واقعی حجاب در میان زنان و مردان باید صورت بگیرد.
وی افزود: دانشگاه که مبدا همه تحولات است، باید نقطه هدف این جریانات قرار گیرد.
یوسف زاده ادامه داد: حجاب کشور ما سالهاست از جانب دشمنان مورد هدف قرار گرفته است؛ بنابراین یکی از اقداماتی که در مرحله نخست در کنار کارهای عقیدتی و فرهنگی باید انجام شود، برخوردهای حراستی در دانشگاه است؛ برخی می پندارند در این زمینه باید صرفا کار فرهنگی کرد، البته در همان کار فرهنگی هم حرکتی در خور صورت نمی گیرد.
وی خطاب به اینگونه مسئولان حراستی که به چنین تفکری می خواهند همچنان مسئول بمانند، گفت: عدم بکارگیری از ابزار های حراستی و باز کردن گارد شما موجبات شکسته شدن قبح بد حجابی در دانشگاه می شود و اینجاست که مساله تدین که به بیان مقام معظم رهبری باید یکی از خصوصیات قالب دانشگاه شود، مغفول می ماند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های گیلان تصریح کرد: مسئولین حراست که مجری قوانین حراستی در دانشگاه ها هستند، از انجام قوانین اکراه دارند و اجرای قوانین را حتی با یک نرمش و انعطاف پذیری به فراموشی سپردند، این زمان است که دانشجو چه پسر و چه دختر خود را در یک محیط بی در و پیکر می یابد و به خود این اجازه را می دهد به بدترین نحو در محیط دانشگاه حاضر شود.
یوسف زاده گفت: البته مساله به اینجا ختم نمی شود؛ اختلاط دختر و پسر دانشجو و بعضا هم غیر دانشجو؛ در محیط های مختلف دانشگاه، اردوهای آنچنانی بدون پیگیری سرسختانه حراست مایه تاسف است، حتما باید اردویی رسانه ای شود تا یک حرکت صحیح صورت گیرد.
وی تصریح کرد: البته یک نکته را فراموش نکنیم تفکیک جنسیتی یک طرح نیست؛ بلکه مصوبه مجلس شورای اسلامی و همچنین شورای عالی انقلاب فرهنگی است که لازم الاجرا می باشد، مگر غیر این است که از اجرای قانون نباید ابایی داشت؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت گفت: مسئولین حراست که مجری قوانین حراستی در دانشگاه ها هستند ازانجام قوانین اکراه دارند؛ در بندهای اول این قانون به الزام دو ستون مجزا نشستن دانشجویان دختر و پسر اشاره دارد و همچنین تفکیک کلاس ها و حتی دانشگاه ها در صورت تامین منابع مادی مورد تاکید قانون می باشد.
یوسف زاده گفت: مطالبه ای که هست نه یک خواست شخصی یا صنفی یا تشکلی یا هرچیز گروهی است؛ بلکه مسئولین حراست باید قانون را در دانشگاه اجرا کنند.
وی خاطرنشان کرد: البته کمبود نیروهای حراستی آموزش دیده و عدم برگزاری دوره های ضمن خدمت با تشریح وظایف محوله و بیان لازمه اجرایی این وظایف از دیگر نقاط ضعفی است که بعضا مربوط به حوزه ریاست دانشگاه های کشور می باشد./225الف1/
ارادتمندتيم داداش