معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: غفلت تیم مذاکرهکننده از معارف نورانی قرآن در خصوص مذاکره با شیاطین کشور را متضرر میکند.
حجت الاسلام گراوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: قطعا اگر تیم مذکره کننده ایران و همه سیاسیون به معارف نورانی قرآن و اهل البیت توجه لازم را در جریان مذاکره با دشمنان و شیاطین عصر حاضر نداشته باشند، کشور متضرر خواهد شد.
وی با بیان اینکه آمریکا تمام ویژگی هایی را که قرآن کریم در خصوص منافقین از قبیل متفاوت بودن ظاهر و باطن، خود را مصلح دانستن، نسبت به مومنان عیب جو بودن، شایعه ساز، یاوه سرا و از خدا غافل بودن- و از پیشرفت مومنان نگران بودن را داراست، افزود: جامعه ایمانی حق ندارد با دشمنان خدا رابطه دوستی و صمیمانه داشته باشد؛ چرا که القای مودت و ابراز دوستی با دشمنان جرات آنان را در برابر مومنان بیشتر می کند.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه از منظر قرآن در سیاست خارجی برقراری رابطه و قطع آن باید بر اساس ملاک های دینی باشد، گفت: برقراری رابطه با کفار در صورتی جایز است که آنها به ارزش های اسلامی احترام بگذارند.
گراوند با بیان اینکه با مرور پرونده و سابقه سیاه غرب بویژه آمریکا نفاقشان برای هر عقل سلیمی عیان است، ادامه داد: اساسا محور دستورهای اسلام نفی دشمنی با بندگان خدا و ابراز محبت، مودت و مدارا با آنان است.
وی بیان داشت: بی تردید مومن باید عزت خود را در برابر دشمن حفظ کند؛ چراکه مومن همه چیز خود را از خدا می داند و از او مدد می جوید و در سختی ها اعم از تحریم ها، تهدیدها و غیره ضمن تدبیر و تحمل، دست نیاز به سوی دشمن نمی گشاید تا مبادا عزت او شکسته شود.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: امروز که برخی به بهانه تعامل و ارتباط با دنیا خواهان برقراری ارتباط با غرب بویژه آمریکا هستند، همواره باید به این کلام امیرالمومنین (ع) توجه و دقت لازم را داشته باشند، آنجا که حضرت می فرمایند: بعد از صلح کردن با دشمن از او سخت برحذر باش که گاه خود را نزدیک می کند تا غافلگیر کند، پس محتاط و دور اندیش باش و حسن ظنت به او را متهم بدان.
گراوند تصریح کرد: امام باقر (ع)می فرماید: هنگام نیازمندی از دشمن ما یاری نجویید و از آنان غذا و نوشیدنی طلب نکنید، در واقع اینجا امام (ع) به جهت ضرورت مسئله آب و غذا این دو مورد را متذکر شدند؛ از این رو شاید کلام رهبر معظم خطاب به تیم مذاکره کننده برگرفته از این کلام معصوم باشد که مسائل ضروری نظام را به بحث مذاکره گره نزنند.
وی در پایان گفت: دشمن شناسی مقوله ایست که نیاز به بصیرت و بینش عمیق دارد و این بصیرت و بینش عمیق به نحو کامل در وجود امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست و ما امروزه این بصیرت و بینش عمیق را در موضع گیرهای مدبرانه مقام معظم رهبری می بینیم؛ بنابراین وقتی که بحث مذاکره مطرح شد رهبر انقلاب با ظرافت و زیبایی تمام از نرمش قهرمانانه یا مذاکره با حفظ عزت و اقتدار نظام سخن به میان آوردند./230الف2/