به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کواکبیان امروز در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان انجمن اسلامی دانشگاه سجاد مشهد در مراسم افتتاحیه این انجمن گفت: بابک زنجانیها در صورتی که نظارت جمعی و امربه معروف به خوبی در کشور اجرایی شود ایجاد نمیشود.
وی با بیان اینکه اصلا قرار نبود در جمهوری اسلامی این گونه پرونده فسادها شکل بگیرد بیان داشت:پرونده بیمه، تأمین اجتماعی، پتروشیمی، ذوبآهن و... چگونه در کشور ما شکل گرفته است در حالی که نظام جمهوری اسلامی ایران ظرفیت چنین فسادهای را نداشت.
کواکبیان با بیان اینکه متأسفانه برخی امربه معروف را تنها در تذکر دادن به پسران آستین کوتاه و خانمهای فکولی میدانند ابرازداشت: امر به معروف یعنی ضعیفترین فرد جامعه بتواند یقه قویترین فرد را بگیرد، همان کاری که ابوذر در هنگام خلیفه سوم انجام داد و گفت با این شمشیر کج هر کسی را که اشتباه کند راست میکنیم.
طبع مذاکرات برد برد صبوری و دقت نظر می طلبد
کواکبیان در پاسخ به سوال دانشجویی که از وی روند مذاکرات ژنو را جویا شده بود یادآور شد: مذاکرات برد برد هنگامی که به مرحله نهایی میرسد حساستر ودقیقتر میشود طبع این مذاکرات این گونه است که باید در لحظات آخر متن دقیقی برای آن آماده و بحث بر روی مسائل جدی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه متأسفانه آنها اکنون حرفهای تازهای مطرح میکنند گفت: مذاکره کنندگان اکنون در خصوص موشکهای بالستیک ما حرفهای بیاساسی میزنند که این کمی روند مذاکرات را با کندی روبهرو ساخته است.
من مانند برخی دوستان در خصوص انرژی هستهای دلواپسی نداریم
دبیر کل حزب مردم سالاری با بیان اینکه من معتقدم میتوان توافق خوبی با طرف مقابل داشت خاطرنشان کرد: در مذاکرهای که مبنای آن برد برد است اگر به نتیجهای که خواستیم نیز نرسیدیم تازه برگشتهایم نقطه سرخط و ما مانند برخی از دوستان دلواپسی نداریم؛ اما اینکه مذاکرات ما فقط بر سر این باشد که برویم مسکو از مسکو به آلماتی یک از آلماتی یک به آلماتی دو و برویم بنشینیم که باز دوباره بنشینیم روند بینتیجهای است.
وی در ادامه در خصوص ارتباط با امریکا ابراز داشت: بحث آمریکا بحث مستقلی است که نمیتوان از طریق مذاکرات به آن دامن زد زیرا رابطه با آمریکا نیاز به روند مستقل خود را دارد و اگر امروز از طریق مذاکرات بخواهیم به رابطه ایران و آمریکا برسیم مطمئنآ پس از آن مشکل دیگری مطرح و باز بر سر آن به اختلاف نظر خواهیم خورد.
کواکبیان در خصوص سوال دانشجویی که بر سرنوشت سران فتنه اشاره داشت،گفت: شورای عالی امنیت ملی در دولت احمدینژاد در خصوص کروبی و موسوی مصوبهای داشتند که اکنون رئیس شورای امنیت ملی آقای روحانی است.
وی در پاسخ دانشجویی مبنی بر اینکه چرا صداوسیما به صورت انحصاری رفتار میکند گفت: متأسفانه از ابتدای انقلاب برخی آقایان با سلایق خود در صداوسیما رفتار می کنند من فکر میکنم راه علاج مشکلات ما در صداوسیما این است که از انحصاری شدن رادیو و تلویزیون جلوگیری کنیم و دیگر اینکه کانالهای خصوصی در صداوسیما ایجاد شود، همانگونه که اکنون افغانستان بیش از 35 کانال خصوصی دارد.
کواکبیان با انتقاد از حجابهای موجود در خصوص مسائل سیاسی در صداوسیما گفت: چرا صداوسیما به راحتی در خصوص مسائل ورزشی اینکه چه کسی رشوه گرفته و یا از خزانه پولی برداشته است را بیان میکند؛ اما آقای ضرغامی تقاضای ما برای یک ساعت وقت برای بیان دیدگاه احزاب در صداوسیما را رد میکند؟
با هر گونه فیلترینگ مخالف هستیم
کواکبیان در ادامه بااشاره به اینکه ما به هر گونه فیلترینگ مخالف هستیم تصریح کرد: واقعیت این است که خود مسئولین در فیسبوک حضور دارند؛ اما به جوانان میگویند فیسبوک خوب نیست این در حالی است که معاون اول رئیس جمهور و وزیر خارجه فیسبوکی هستند و ما متأسفانه در خصوص این مورد نیز خلأ قانونی داریم و نمیتوانیم آنگونه که باید تصمیم بگیریم.
نماینده سابق مجلس در پاسخ دانشجویی که لفظ سران فتنه را برای موسوی وکروبی به کار برد گفت: ما تعبیری که شما به کار میبرید را به کار نمیبریم و البته معتقدیم در خصوص این افراد قانون باید تصمیمگیری کند.
وی در پاسخ به سوال دانشجویی که وی را کاندید ریاست جمهوری دور بعد دانست بیان داشت: ما قبل از ریاست جمهوری، مجلس دهم را داریم و باید دید در اسفند و بهمن 94 چه اتفاقی میافتد فکر کردن به انتخابات ریاست جمهوری 96 از اکنون زود است.
اکثریت قاطع اصولگرایان در مجلس نهم، دیگر خواب چنین مجلسی را باید ببیند
کواکبیان در تبیین مجلس دهم گفت: عوامل زیادی در سرنوشت مجلس دهم دخیل هستند از جمله میزان انسجام اصلاحطلبان، میزان تشتت و تفرقه اصولگرایان، تعداد رد صلاحیتهای شورای نگهبان و در نتیجه عملکرد دولت فعلی که من تصور میکنم اکثریت بسیاری که در مجلس نهم بهعنوان اصولگرایان اکنون حضور دارند دیگر خواب چنین مجلسی را باید ببینند و حتی اگر پیروز هم باشند شکننده خواهند شد.
وی در پایان بابیان اینکه نباید از صندوق رای قهر کرد گفت: ما با نظام مشکلی نداریم و معتقدیم باید در پای صندوق رای حضور قوی داشته باشیم کسانی که در دوره گذشته از حضور ما در مجلس ناراحت بودند باید خودشان به صحنه میآمدند نه اینکه آمدن ما را دچار اشکال ببینند./155ب1/