مشارکت دانشجویان دانشگاه پیام نور بروجرد در تهیه جهیزیه زوج نیازمند
کد خبر:۳۲۰۶۶۸
مسئول نهاد رهبری در علوم پزشکی ایلام:
ازدواج لباس تقوا را بر زوجین میپوشاند
مسئول نهاد رهبری در علوم پزشکی ایلام با اشاره به اهمیت تشکیل بنیان خانواده گفت: ازدواج لباس تقوا را بر زوجین میپوشاند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجتالاسلام خوش باور در نشست «خانواده و اهمیت آن» که امروز با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در سالن معاونت آموزش این مرکز آموزش عالی برگزار شد، گفت: منزلت و جایگاه ازدواج در دین اسلام تا بدان اندازه است که رسول اکرم (ص) فرمودند: هیچ بنیانی در نزد خداوند متعال مقدس تر از تشکیل خانواده نیست.
وی با اشاره به تاکید دین مبین اسلام بر ازدواج بیان داشت: بنا بر آیات قرآن، ازدواج آرامش را به ارمغان می آورد، لباس تقوا را بر زوجین می پوشاند، روابط اجتماعی را تحکیم می بخشد و پایه های جهانی شدن دین اسلام را مستحکم تر می کند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: روند تحول بنیان خانواده از آغاز تاریخ تا به امروز به صورت قبیله ای، سنتی، هسته ای، نیمه هسته ای و دموکرات بوده است.
حجت الاسلام خوش باور رواج واژه سبک زندگی را زمینه ای برای کج فهمی، بد فهمی و انحطاط افکار ایدئولوژیست ها در مورد این نهاد دانست و تصریح کرد: در مکتب مارکسیسم واژه طبقه و در پست مدرنیسم رویکرد مصرف گرایی برای خانواده تعریف شد.
وی با اشاره به سوره روم ادامه داد: این سوره با موضوعیت خداشناسی آغاز شده است و در آیه 31 به اهمیت تشکیل خانواده تاکید می کند. ازدواج زمینه های خداشناسی و تقوا را فراهم می نماید.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هنگامی که دو مسلمان به عقد یکدیگر در می آیند، فریاد و خروش شیطان به آسمان بلند می رسد.
حجت الاسلام خوش باور ادامه داد: امام هشتم می فرمایند: بی گمان در ازدواج کردن آثار و برکاتی مانند نیکی به خویشاوندان، نزدیکی اقوام و صله ارحام، جاری شدن الفت در قلوب مومنان، در هم تنیده شدن حقوق انسانی و افزایش جمعیت است./125ب2/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.