کد خبر:۳۲۳۴۹۴
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل:
هدف جنگ نرم غلبه و تسلط بر عقاید است/ اساتید در نقشه راهبردی جنگ نرم، فرمانده هستند
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل گفت: اساتید دانشگاهها در نقشه راهبردی جنگ نرم، فرماندهان این جنگ هستند و باید با دیدن مسائل کلان کشور دانشجویان را به عنوان افسران جنگ نرم راهنمایی کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام حسینی امروز در جلسه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که با عنوان «جنگ نرم و راهکاری های مقابله با آن» در این دانشگاه سخن می گفت، بیان داشت: مهمترین اتفاق قرن بیستم شکل گیری نظام جمهوری اسلامی ایران است که داعیه دار پیاده کردن تعالیم اسلام، قرآن، پیامبر(ص) و ائمه نه تنها برای مردم ایران؛ بلکه برای مردم کل جهان است.
وی با بیان اینکه مقابله با جنگ چه به صورت سخت و چه نرم فقط ویژه مردم ایران نیست و از آغاز خلقت بشر وجود داشته است، افزود: اولین قدم در مبارزه با جنگ نرم باور آن و آگاهی دادن در این زمینه است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل هدف جنگ نرم را غلبه و تسلط بر عقاید دانست و تاکید کرد: اساتید به فرموده رهبر معظم انقلاب در نقشه راهبردی جنگ نرم فرماندهان این جنگ هستند و باید با دیدن مسایل کلان کشور، شناسایی درست دشمن و کشف اهدافشان و سرکشی به قرارگاه دشمن جوانان و دانشجویان را که به عنوان افسران جنگ نرم هستند، توجیه و راهنمایی کنند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه یکی از اهداف جنگ نرم دشمن دانشگاههاست، ادامه داد: اساتید و دانشجویان یکی از ارکانهای اصلی دانشگاه هستند که میتوانند در مقابله با جنگ نرم اثرگذار باشند.
وی افزود: سرعت پیشرفتهای ایران نسبت به تحریمها بسیار زیاد است و این موضوع دشمن را نگران کرده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل گفت: فرماندهان جنگ نرم باید با شناخت مسائل کلان، شناسایی دشمن و کشف اهداف او، طراحی کلان انجام دهند و بر اساس این طراحی حرکت کنند./235ب2/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.