میلاد بهمئی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: در پرونده های محکومان فتنه 88 و نیز فساد 3000 میلیاردی که جلسات دادگاه متهمان به صورت علنی برگزار شد، حجم زیادی از شبهات مردم پاسخ داده شد؛ با این حال با توجه به جوسازی های رسانه ای و نیز متاسفانه اعمال فشارهای گوناگون، خواست ما برگزاری جلسات دادگاه مهدی هاشمی به صورت علنی و شفاف است.
وی با بیان اینکه مهدی هاشمی بعد از پنج سال با کش و قوص های فراوان با اتهام هایی همچون پرونده استات اویل، پرونده کرسنت، پرونده های نفتی، پرونده فتنه 88 و حتی دانشگاه آزاد پای میز محاکمه کشیده شده است، افزود: برپایی عدالت در جامعه یکی از اهداف نظام و یکی از وظایف مهم حکومت اسلامی است؛ اما متاسفانه در چند سال اخیر شاهد بروز جریان هایی هستیم که با فسادهای مالی و بانکی و کلاه برداری های هنگفت، عدالت را در جامعه و کشور کمرنگ کرده اند و موجب گسترش فساد و بدبینی مردم نسبت به امور شدهاند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با قدردانی از عزم قوه قضائیه در مبارزه با فساد و رانت خواری گفت: با اقدامات اخیر قوه قضائیه در خصوص متهمان فساد 3000 میلیاردی و همینطور عزم این قوه بر محاکمه مهدی هاشمی مردم نسبت به آینده حرکت نظام و عدالت محوری در کار قوه قضائیه امیدوار شده اند و مسلما چنین اقداماتی مورد حمایت صد در صد مردم است.
بهمئی با تاکید بر اینکه قوه قضائیه باید اقتدار، استقلال، قاطعیت و تقوای خود را حفظ کند، ادامه داد: پیام ما به قضات قوه قضائیه و از جمله قاضی پرونده مهدی هاشمی این است که جسارت و جرات را سرلوحه کار خود قرار دهد و بدانند که از حمایت حداکثری مردم برخوردارند.
وی تصریح کرد: اقدامات قوه قضائیه برای مبارزه با مفسدان اقتصادی و برپایی عدالت باید متاثر از اسلام ناب محمدی، حکومت علوی و مطالبات رهبر معظم انقلاب باشد.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: مسلما آقا زاده بودن دلیل بر بی عدالتی، ترویج فساد، جرم و جنایت نیست؛ با این حال جای تاسف دارد که در فضای حکومت دینی و نظام اسلامی، عده ای کارشان فقط توصیه و خواهش جهت نرمی به آقا زاده هاست.
بهمئی تصریح کرد: ما به این رفتارها انتقاد داریم و به این افراد توصیه می کنیم که بگذارند حق اجرا شود و آن را پایمال نکنند.