کد خبر:۳۴۹۷۹۳
فیروزآبادی در دوره خط امام(ره):

بافت نظام سلطه در دنيا با علم به هم مي‌خورد

معاون علمي- پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي کشورگفت: اگر بنا است بافت نظام سلطه در دنيا به هم بخورد، عمده‌ترين عاملي كه در اين مسير تاثيرگذار است علم است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فیروزآبادی در جمع دانش پژوهان دوره خط امام(ره) در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز در خصوص جایگاه صنعت و دانشگاه گفت: نسبت شما با کار علمی می‌تواند منفعلانه و یا فعالانه باشد، فعالانه به این شکل که خودتان مطالبه کنید و منفعلانه به این شکل که کار را به دست مسئولان علمی بسپارید.



وی افزود: اهمیت علم در منظومه ارزش‌های انقلاب اسلامی بسیار بالاست و به تنهایی موضوعیت و اصالت دارد.



معاون علمي- پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي کشور با بیان اینکه علم از نظر اسلام نیز دارای جایگاه والایی است، تصریح کرد: علم وسیله توانایی در میان مسلمانان است؛ اما این توانایی همیشه قابل تبدیل شدن به ثروت مادی نیست.

 

فیروزآبادی با بیان اینکه علم و فناوری یکی از پایه‌های اقتدار اقتصادی یک ملت است، بیان داشت: مسئله علم بیش از ۱۲ سال گفتمان غالب مقام معظم رهبری بوده است و یک آرمان مهم و جدی برای به هم زدن نظام سلطه است.



وی گفت: کار علمی کاری انقلابی است و یکی از شاخصه‌های اصولگرایی اهتمام به علم و پیشرفت علمی است.



معاون علمی- پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه به طور طبیعی در دانشگاه‌ها و محیط‌های جوان التزامات علمی وجود دارد، گفت: باید علم در دانشگاه‌ها حالت آرمان‌گرایانه پیدا کند و این اتفاق در علم یعنی رسیدن به قله علمی- اقتصادی جهان.


فیروزآبادی جنس حرکت آرمان‌گرایانه علمی را مبارزه‌ای دانست و تصریح کرد: معرفت، بصیرت، عمل به هنگام و استقامت در کار علمی یک نیاز است.



وی با بیان اینکه مطالبه‌گری تخصصی و گفتمان‌سازی دز مسائل اساسی کشور باید در مسیر حرکت علمی ایجاد شود، افزود: مخاطب مقصود ما نباید تنها در مسیر سیاست اقتصاد و فرهنگ باشد، صیانت از حرکت عملی کشور به عنوان یک موضوع کلیدی ضامن پیشرفت و توسعه است.



معاونت علمی- پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور با طرح این سوال که مطالبه‌گری تخصصی چه چیزی است، افزود: اقتصاد مقاومتی یک سنگر و یک گفتمان بسیار مهم است که به علت کم توجهی ما به اقتصاد این گفتمان شکل گرفته و امیدواریم که بتواند در کشور ما جایگزین اقتصاد منفعل شود.



فیروزآبادی ضمن انتقاد از قاچاق نیازهای اساسی صنعت در کشور به انتقاد از تولیدکنندگان پرداخت و گفت: اکثر قاچاق‌هایی که در کشور صورت می‌گیرد به دلیل عدم نظارت و یا سوءاستفاده تولیدکنندگان از فضای گمرکی می‌باشد و این در حالی است که ۸۰ درصد پول‌های بانکی کشور در مسیر اشتغال و یا ازدواج به کار برده نمی‌شود و پول در کشور ما قدرت بسیاری ندارد.



وی در پایان با بیان اینکه توسعه کاریکاتوری پتروشیمی، فقدان نظریه‌های بومی و اسلامی در حوزه‌های علمی و نزولی بودن نرخ رشد از جمله عوامل مهمی است که باید در صنعت و علم در کشور به آن پرداخته شود، خاطرنشان کرد: باید در این مسیر اساتید موفق در ارتباط با صنعت را برای دانشجویان الگو کنیم و از دانشجویان جوان نخبه خود بخواهیم با تلاش و مطالبه‌گری در ایجاد هسته‌های علمی در دانشگاه‌ها موفق باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار