کد خبر:۳۵۲۲۹۷
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

توسعه و تقویت بنگاه‌‌های فعال؛ اصلی‌ترین گام در راستای اشتغالزایی کردستان

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در شرایط موجود باید توسعه و تقویت بنگاه‌‌های فعال را اصلی ترین گام در راستای اشتغالزایی و توسعه در نظر گرفت چرا که بسترهای ایجاد بنگاه‌های بزرگ فراهم نیست.
توسعه و تقویت بنگاه‌‌های فعال؛ اصلی‌ترین گام در راستای اشتغالزایی کردستان

به گزارش خبرگزاری دانشجو»، عیسی منصوری، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه شورای اشتغال استان کردستان كه با حضور وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در سنندج برگزار شد، گفت: 40 درصد رشته‌های دانشگاه علمی و کاربردی منطبق با سیاست‌های اشتغالزایی در کشور است.


مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: همچنین 21 درصد آموزش‌های بخش فنی و حرفه ای کشور می تواند در فضای کسب و کار را ایجاد کند و ادامه این روند در آینده می تواند تا حدودی آمار بیکاری را در کشور کاهش دهد.

 

 منصوری بیان کرد: توسعه کسب و کار با بهره‌ گیری از تمام مختصات بومی از نیازهای کشور است و باید آن را بر این اساس برنامه ریزی های استانی و کشوری انجام دهیم.


وی در بخشی از سخنان خود یادآور شد: کردستان از نظر ظرفیت نیروی انسانی شرایط مطلوبی دارد و متاسفانه عدم استفاده از این بستر باعث توسعه نیافتگی و مهاجرت بی رویه شده است.

 

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اولویت‌‌بندی ظرفیت ‌ها در راستای توسعه اشتغال ضروری است و ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه فرش، حمل و نقل، ترانزیت، تولیدات بخش کشاورزی، پیمانکاری ساختمان و طیور در استان كردستان وجود دارد که باید با اولویت ‌بندی آنها در راستای توسعه اشتغال از این بسترها استفاده شود.

 

منصوری گفت: کردستان دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای است که با استفاده از آنها می توان بسترهای توسعه و اشتغال را به حد مطلوبی رساند.

 

وی اظهار داشت: در شرایط موجود باید توسعه و تقویت بنگاه‌‌های فعال را اصلی ترین گام در راستای اشتغالزایی و توسعه در نظر گرفت چرا که بسترهای ایجاد بنگاه‌های بزرگ فراهم نیست.

 

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در حال حاضر در استان کردستان بیش از 200 هزار بنگاه و واحد کسب و کار غیر رسمی که در هیچ جایی به ثبت نرسیده‌اند وجود دارد و براساس آمار در بحث بنگاه‌‌ها کردستان رشد قابل توجهی دارد.

 

منصوری بیان کرد: توسعه و ارتقای همین بنگاه‌‌های کوچک باید یکی از اولویت‌های کاری استان باشد چرا که در آنها سرمایه، اشتغال و بسترهای توسعه فراهم است.

 

وی با بیان اینکه صرف به موقع و متناسب با شرایط اعتبارات ضروری است، یادآور شد: در بسیاری از موارد پول و اعتبارات در مسیر درست هزینه نمی ‌شود و چانه ‌زنی‌ها برای تامین اعتبار انجام می‌شود ولی عدم مدیریت هزینه آن باعث هدر رفت اعتبارات می ‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار