کد خبر:۳۵۹۲۹۱
دانشجو دانشگاه علامه در جلسه دفاع پایان نامه:

لزوم حمایت وزارت علوم، از پایان نامه ها و پروژه های پژوهشی قابل تعریف در مناطق محروم کشور

یکی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به لزوم حمایت وزارت علوم، از پایان نامه‌ها و پروژه های پژوهشی قابل تعریف در مناطق محروم کشور گفت: چنانچه اگر این ساز و کار حمایتی ضمن تمرکز زدایی پژوهش ها از سطح کلانشهرها و مناطق توسعه یافته، به عنوان مشوق و محرکی در جهت توسعه پژوهش های زیربنایی در سطح مناطق محروم کشور و بالتبع تحقق بیش از پیش عدالت اجتماعی در سطوح ملی عمل خواهد نمود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» چند وقتی می‌شود که گروه‌های جهادی در حوزه پژوهشی ورود پیدا کرده‌اند و سعی دارند آموزه‌های خود را در راستای حل مشکلات مناطق محروم به کار گیرند. یکی از این پژوهش گران جهادی آقای هادی فلاحی است که چند روز گذشته جلسه دفاعیه پایان نامه کار‌شناسی ارشد ۹۳ در محل دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.



فلاحی اظهار داشت: این پایان نامه، پژوهشی کیفی است که با عنوان «عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی روستایی» و با راهنمایی جناب آقای دکتر حسینی نیا، از شهریور سال ۱۳۹۱ به صورت مطالعه ه­ای موردی و می‌دانی در سطح نواحی روستایی شهرستان منوجان (از توابع محروم و کمترتوسعه یافته جنوب استان کرمان) طی دو سال متمادی به اجرا درآمده و طی آن محقق سعی داشته تا در تعامل با ارکان و اقشار مختلف مرتبط با موضوع کارآفرینی روستایی، تصویری واقعی از فضای کسب­وکار شهرستان منوجان ارائه نموده و مبتنی بر مقتضیات و واقعیات موجود، ضمن تبیین و تشریح مولفه­های موثر بر توسعه کارآفرینی روستایی در این شهرستان، زمینه­ای جهت تقریب هرچه­بیشتر سیاستهای دولتی و غیردولتی مرتبط با موضوع، نسبت به مقتضیات محلی فراهم آورد. در پایان این پژوهش، ضمن ارائه سیاست­هایی پیشنهادی (برخاسته از یافته­های تحقیق) جهت بهبود و توسعه اشتغال و کارآفرینی روستایی در سطح شهرستان منوجان، پیشنهاداتی جهت تحقیقات بیشتر پیرامون موضوع، ارائه شده است.



وی افزود انتخاب شهرستان منوجان به عنوان مورد مطالعه پژوهش، به واسطه سابقه تجربی و تخصصی محقق در عرصه ­های جهادی و محرومیت زدایی در سطح این شهرستان بوده است. ایشان پیش از این پژوهش، به مدت ۶ سال به عنوان دبیر کانون جهادگران ارزش آفرین در تعامل با تشکلهای جهادی گوناگون، در بخش طراحی، اجرا و مدیریت پروژه‌های عام المنفعه توسعه اشتغال و کارآفرینی روستایی در سطح شهرستان منوجان مشغول به فعالیت بوده و این تجربه عملیاتی نیز بر غنای کیفی پژوهش وی افزوده است.



فلاحی در پایان دفاعیه مزبور، ضمن تقدیر و تشکر از تمام کسانی که به نوعی وی را در این مسیر یاری نموده‌اند، با نوید انتشار کتابی با موضوع باز‌شناسی فضای کسب و کار روستایی ایران، در آینده­ای نزدیک، انتقادی نیز از نظام آموزش عالی کشور داشت.



وی با اشاره به جریمه غیرمنصفانه ۲۰ میلیون ریالی دیرکرد دفاع (سنوات تحصیلات تکمیلی) از جانب دانشگاه علامه طباطبایی در پروژه فوق الذکر، خواستار اندیشه تمهیدی جدی در سطح وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص حمایت از پایان نامه‌ها و پروژه‌های پژوهشی قابل تعریف در مناطق محروم کشور شد. چنانکه این ساز و کار حمایتی ضمن تمرکز زدایی پژوهش‌ها از سطح کلانشهر‌ها و مناطق توسعه یافته، به عنوان مشوق و محرکی در جهت توسعه پژوهش‌های زیربنایی در سطح مناطق محروم کشور و بالتبع تحقق بیش از پیش عدالت اجتماعی در سطوح ملی عمل خواهد نمود. علاوه براین تسهیل در ارتباط دانشجویان و اقشار دانشگاهی با مناطق کمتر توسعه یافته کشور به عنوان اهرمی تعدیل­گر در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، علاوه بر حوزه‌های علمی و پژوهشی خیرات و برکاتی دوچندان به همراه خواهدداشت.



لازم به ذکر است، جهادگرانی که علاقه‌مند می‌باشند موضوعات پژوهش خود را مرتبط با حرکت‌های جهادی و توسعه مناطق محروم تعریف کنند، می‌توانند به بخش پژوهش‌های هسته توانمندسازی حرکت‌های جهادی مراجعه کنند: http: //jahadgaran. org/component/rsform/form/۶

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار