کد خبر:۳۶۱۷۳۴
بهرامی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

حضور یکطرفه رئیس‌جمهور در دانشگاه هیچ فایده‌ای ندارد / یکسال زمان برای برداشتن نگاه امنیتی از دانشگاه کافی است

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: به نظر بنده یکسال زمان، کافی است تا بتوان این دید امنیتی نسبت به دانشگاه و صحبت‌های دانشجویان را عوض کرد.

علی بهرامی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در زاهدان، بیان داشت: باید از این حرکت زیبای رئیس جمهور و حضورشان در دانشگاه تشکر کرد و این حرکت باید الگویی برای دیگر مسئولان شود تا همانند وی در دانشگاه حضور یابند.


وی افزود: البته رئیس جمهور نتوانست الگوی درستی از نحوه‌ حضورش را در دانشگاه به دیگر مسئولان ارائه دهد؛ زیرا حضوری که یکطرفه باشد و در آن تشکل‌ها و نمایندگان دانشجویان در آن سهیم نباشند، بی‌فایده است.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی ادامه داد: حضور مسئولین باید به همراه شنیدن نظرات دانشجویان باشد وگرنه اگر قرار به سخنرانی باشد که در هرجایی می توان این کار را انجام داد و این همه هزینه ی زمانی و مالی نیاز نیست.


بهرامی تصریح کرد: جدای از این بحث‌ها بدون شک چنین حضوری نه برای مسئولان و پیشرفت کارشان و نه برای جامعه دانشجویی اصلاً فایده‌ای ندارد.


وی در ادامه افزود: ما از آقای رئیس جمهور می‌خواهیم که با خودشان رو راست باشند، یا وی موافق شنیدن صحبت‌های دانشجویان نیست که باید دیدگاه خود را عوض کند و جلوی رسانه‌ها ابراز تاسف از نشنیدن صدای دانشجویان نکند و یا اینکه موافق شنیدن نظرات دانشجویان بوده که باید تا الآن کاری می‌کردند نه اینکه بعد از گذشت یکسال هنوز از نشنیدن صدای دانشجویان ابراز تاسف کنند.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تصرح کرد: به نظر بنده یکسال زمان، کافی است تا بتوان این دید امنیتی نسبت به دانشگاه و صحبت های دانشجویان را عوض کرد.


بهرامی همچنین گفت: وزیر پیشنهادی علوم هرچه سریعتر باید به مجلس معرفی شود؛ چراکه ادامه کار وزارت علوم با سرپرست به نفع دولت نیست؛ زیرا اگر بخواهد وزارت علوم با سرپرست به مدت طولانی به کار خود ادامه دهد، این کار باعث ضربه جدی به دانشگاه و فضای علمی، فرهنگی جامعه می‌شود.


وی ادامه داد: حضور سرپرست به جای وزیر در وزارت علوم چندین و چند اثر مخرب دارد، اول اینکه برنامه‌ریزی درازمدتی برای دانشگاه و پیشرفت علم صورت نمی‌گیرد، دوم اینکه فضای فرهنگی دانشگاه‌ها دچار پدیده خود سلیقگی می‌شود، یعنی هر دانشگاهی با سلیقه خودش به فرهنگ می‌نگرد و برنامه مدون و جدی و قابل نظارتی از سوی وزارت به دانشگاه‌ها ابلاغ نمی‌شود و این یعنی به انحراف کشیدن فرهنگ و یا ضربه زدن بر پیکره فرهنگ؛ سوم اینکه به برخی احزاب فرصت داده می‌شود تا از فضای دانشگاه‌ها سوء استفاده کنند و به روسای دانشگاه‌ها برای جابجایی در چارت دانشگاه و یا معاونان دانشگاه فشار بیاورند.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تصریج کرد: بدون شک دولت ضربه تعلل خود در معرفی وزیر علوم را در درازمدت خواهد خورد.


بهرامی افزود: آقای رئیس جمهور نباید با خودش تعارف داشته باشد و در معرفی وزیر علوم یا باید دانشگاه را فدای احزاب کند و یا باید احزاب را فدای دانشگاه کند؛ ایشان باید منافع ملی را درنظر بگیرند نه اینکه بخشی از دولت را بنا به سهم‌خواهی در اختیار برخی جریانات سیاسی قرار دهد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه پیشرفت شایسته سالاری است و هر راه دیگری همچون راضی نگه داشتن احزاب سیاسی به شکست منجر خواهد شد که از جمله برکناری وزیر علوم از سوی مجلس و عوض کردن چهار سرپرست خود گواه بر این مدعاست و این قضایا تنها به پیشرفت کشور ضربه می‌زند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار