به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"؛ فخرالدین احمدی دانش آشتیانی اخیرا در گفتگو با خبرگزاری دولت و در تغییر موضعی آشکار و عجیب اظهار داشت: مخالفت من با حضور بسیج دانشجویی در دانشگاه واقعیت ندارد و همواره در محضر امام (ره) و رهبری نظام احساس سربلندی می کنم که نسبت به پررنگ تر شدن مولفه های فرهنگ بسیجی در دانشگاه ها تلاش کرده ام.
وی بسیج را ظرفیتی از روحیه و فرهنگ مردم ایران و تلفیقی از خلوص، پشتکار، امید، ایثار و نقش آفرینی با حداقل امکانات دانشت و افزود: این روحیه، ظرفیتی بی نظیر برای جبران خسارت های ناشی از جنگ و سرعت بخشی به سازندگی در ایران محسوب می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با تاکید بر اینکه کشور نه فقط برای دوران دفاع بلکه برای همه زمان ها نیازمند «روحیه بسیجی» است، اظهار داشت: امام خمینی (ره) با این اعتقاد که بسیج فقط برای زمان جنگ و دفاع نیست و باید برای همه زمان ها به فعالیت خود ادامه دهد؛ کلید واژه «تفکر بسیجی» را در سخنان شان مورد تاکید قرار می دادند؛ ما نیز همراه با تاکیدات امام راحل، وظیفه سنگینی در حفاظت و گسترش این تفکر بر دوش خود احساس می کنیم.
دانش اشتیانی اضافه کرد: وقتی امام خمینی (ره) آرزو می کنند که خداوند ایشان را با بسیجیان محشور کنند، دیگر تردیدی در جایگاه بسیج برای همه آنهایی که خود را در مسیر امام و رهبری می دانند، باقی نمی ماند.
وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری تحقق دیدگاه های امام خمینی (ره) و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در باره بسیج دانشجویی نیازمند رعایت ظرایفی دانست و گفت: نگاه به بسیج نباید تحت تاثیر دیدگاه های مبتنی بر نگاه سخت افزاری به بسیج قرار می گرفت لذا قبل از تشکیل پایگاه بسیج، به تبیین دیدگاه امام (ره) به بسیج که ناظر بر استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های این نیروی فراگیر و انقلابی با کارکردهای فرهنگی و اجتماعی بود، نیاز داشتیم.
دانش آشتیانی تصریح کرد: اعتقاد داشتیم حرکت شتابزده در تشکیل پایگاه بسیج، نه تنها خدمت به انقلاب و بهره گیری از ظرفیت های این فرهنگ و روحیه متعالی نیست بلکه پرداختن نمایشی به این مهم می توانست به فرصت سوزی و خسران برای نظام و انقلاب تبدیل شود لذا باید ماموریت جدید بسیج پس از دفاع مقدس را در دانشگاه و جامعه تبیین می کردیم و خوشبختانه در مقطعی از روند مستمر شکوفایی تفکر انقلابی در جمهوری اسلامی ایران، شاهد حضور تشکیلاتی و نهادمند بسیج در دانشگاه نیز بودیم.
وی خاطرنشان کرد: به عنوان فردی که در بحرانی ترین شرایط کشور مسوولیت داشته است، اعتقاد دارم اتفاقات فرخنده و کامیابی های کشور از جمله تشکیل بسیج در دانشگاه، تنها متعلق به زمان بروز آن نیست بلکه نقش همه گذشتگان را باید در این اتفاقات لحاظ کرد؛ همچنان که همه ما در قبال ناکامی ها هم مسوولیم.
دانش آشتیانی گفت: امروز بخش قابل توجهی از جهاد علمی در دانشگاه های کشور مدیون بسیجیان دانشجو و استاد در دانشگاه است لذا برنامه ها و سیاستگذاری ها باید به سمتی باشد که همه دانشجویان، استادان و پژوهشگران با الهام از «تفکر بسیجی» حرکت رو به جلوی نظام علمی و فرهنگی کشور در چارچوب راهبردهای جنبش نرم افزاری و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را با سرعت و شتاب بیشتری به پیش برند.