کد خبر:۳۷۰۲۱۳
نماینده بوشهر در مجلس:

وزرای پیشنهادی رئیس جمهور در حد اداره دانشگاه‌های کشور نیستند/ مجلس به افراد درون حلقه فتنه رای نمی‌دهد

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس در خصوص معرفی افرادی از سوی دولت به عنوان وزیر پیشنهادی علوم گفت: افرادی که معرفی می‌شوند به لحاظ توانمندی و سابقه مدیریتی و به لحاظ سیاسی، به گونه ای نیستند که بتوانند دانشگاه‌های کشور را در شرایط امروزی اداره کنند.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو" به نقل از "دانشجونیوز"، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس گفت: این مجلس با همه نقاط ضعف و قوت، مجلسی است که بر پایه اصول و ارزش های دینی که این نظام بر آن استوار است و در میدان حضور دارد و در مقاطع مختلف هم نشان داده که مجلسی اصولگرا است، البته باید در نظر گرفت ضعف‌هایی هم وجود داشته است.

 

عبدالکریم جمیری گفت: دو فراکسیون از ابتدای شروع مجلس شکل پیدا کرد. البته نظر اصولگرایان این نبود که دو فراکسیون باشد، اما بزرگان این را نپذیرفتند و دو فراکسیون شکل پیدا کرد، که تقریبا اصلاح طلبان مجلس هم به همان فراکسیون رو آوردند.

 

وی افزود: با همه اختلاف سلیقه‌هایی که وجود دارد هر دو فراکسیون در مواقعی که مصالح نظام وظیفه‌ای را برای مجلس به وجود می‌آورد در کنار هم ایفای نقش می‌کنند. در ابتدای کار دولت با معرفی که از ناحیه رئیس جمهور برای شکل گیری کابینه صورت گرفت مجلس تقریبا یک دست عمل کرد، یعنی نشان داد که اگر دولت همانگونه که در شعار بیان می کند مطیع رهبری باشد و بخواهد به مجلس که نمایندگان مردم هستند احترام بگذارد، مجلس نیز همکاری می‌کند.

 

مجلس در بررسی رای اعتماد به وزرا به برخی از آنها رای اعتماد بیسابقه داد

 

جمیری با بیان اینکه مجلس در بررسی رای اعتماد به وزرا، به برخی از آنها رای اعتمادی داد که بسیار بی‌سابقه بود، اظهار داشت: یکی از خطوط قرمز مجلس حضور در جریان فتنه بود که متاسفانه این حدود رعایت نشده بود و برای مجلس این مسئله بسیار مهم بود، اما متاسفانه این همراهی در طول مدت از ناحیه برخی از اعضای هیات دولت و در مقاطی از ناحیه شخص رئیس جمهور خیلی مورد توجه قرار نگرفت و موجب شد تا کم کم این نگاه مثبت و همراهی در مقاطعی به یک شکلی در آید که دولت از مجلس پاسخ مثبت را نگیرد و در جامعه احساس شود که اختلاف ما بین دولت و مجلس وجود دارد.

 

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس در ادامه سخنان خود ابزار داشت: در ارتباط با این قضیه از همان ابتدا برخی از همراهان، وزرا یا مشاوران ارشد رئیس جمهور اعلام کردند که این مجلس باید برای آینده شرایطش تغییر داده شود، یعنی به گونه‌ای عمل شود که کسانی که در این مجلس هستند، در آینده نباشند و مجلس آینده همراه دولت باشد و در حال حاضر نیز هم تمام توان خود را بر همین موضوع گذاشته‌اند.

 

وی اضافه کرد: متاسفانه اخیرا در بحث پیشنهاد وزیر علوم یک مقداری ظهور و بروز جدی‌تری پیدا کرد.

 

جمیری گفت: همگان مشاهده کردند که در استیضاح وزیر علوم بسیاری از نیروهای اصواگرا حمایت کردند و رای دادند، اما دقیقا وزیر به گونه‌ای عمل کرد که همان کسانی که از مجلس رای نگرفتند و در جریان فتنه بودند را به عنوان مشاور ارشد و معاون آموزشی منصوب کرد و نمایندگان مجلس مجبور شدند به عنوان کسی که قسم یاد کرده که از حقوق مردم دفاع کند، وزیر را استیضاح کنند و به ناحق بحث استیضاح را به موضوع بورسیه‌ها ارتباط دادند که اصلا به بورسیه ها ارتباطی نداشت.

 

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در خصوص معرفی افرادی از سوی دولت به عنوان وزیر پیشنهادی وزرات علوم جهت سکان داری این وزارت گفت: افرادی که معرفی می‌شوند به لحاظ توانمندی و سابقه مدیریتی و به لحاظ سیاسی به گونه ای نیستند که بتوانند دانشگاه‌های کشور را در شرایط امروزی اداره کنند.

 

دولت می داند که مجلس به افراد معرفی شده از درون حلقه فتنه رای نمیدهد

 

وی افزود: آنان افرادی هستند که از درون حلقه اهل فتنه بیرون می‌آیند که نباید تصمیم گیر باشند و بدبینانه تر این است که فردی معرفی شود که خود دولت به خوبی اطلاع دارد که مجلس به آن با توجه به شرایطی که دارد رای نمی‌دهد.

 

جمیری ادامه داد: رئیس جمهور وقتی می‌گوید من فرزند مجلس هستم و مجلس را می‌شناسم، پس رئیس مجلس، رئیس کمیسون آموزش، اعضا موثر مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی را می‌شناسد، پس رایزنی مختصری انجام دهید که مشکل مملکت حل شود.

 

وی گفت: به عنوان یک نماینده و یک عضو مجلس به راحتی می دانم که اگر افراد توانایی معرفی شود به راحتی رای می آورند ولی آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور این مملکت و کسی که سابقه طولانی در مجلس دارند و اکثر نمایندگان موثر مجلس را می شناسند، نمی دانند چه کسی را به مجلس معرفی کنند که رای بیاورد؟! این مطلب روشنی است.

جمیری افزود: بدبینانه نیست که بگوییم که یکی معرفی شود که ظاهرا قرار است رای نیاورد و برای رای نیاوردن آن به جامعه القا کنیم که این مجلس نمی خواهد با دولت همراهی کند. بالاخره این نمایندگان هستند که رای می دهند و هویت می بخشند به وزارت وزیر و نیز شخصیتی حقوقی به وزیر می دهند و رئیس جمهور تنها معرفی کننده است.

 

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی چرا باید وقت مردم صرف اینگونه مسائل شود، مگر مسئله اصلی مملکت انتخاب یک وزیر است؟ امیدوارم که این موضوع ختم به خیر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار