به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حجت الاسلام علی عارف به مناسبت حماسه ۹ دی ماه در جمع خبرنگاران گفت: در این روز تاریخی همه مردم آمدند و از نظام حمایت کردند و حول محور ولایت ایستادند و از منافع ملی و مذهبی خود دفاع کردند.
وی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: ما نمیخواهیم بگوییم ۹دی متعلق به یک قشر خاص است چرا که در این روز بسیاری از افراد جامعه، گروهها و با سلایق متفاوت حضور داشتندو چون نظام را مورد هتک حرمت دیدند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: در این روز همه آمدند، چون مقدسات را مورد هتک حرمت دیدند همه آمدند، لذا خیلی از کسانی که در ۹دی حضور داشتند کسانی بودند که رای به این آقایان داده بودند و طرفدار این آقایان بودند اما نظام دوست بودند.
حجت الاسلام عارف در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تاریخ تکرار شدنی است و ما نمیتوانیم بگوییم که در یک کشور دیگر هیچ وقت فتنهای بوجود نمیآید و یا مثلا فردا فتنه میشود، اما دشمن همیشه دشمن است، دوست باید مواظب باشد، باید بصیرت داشته باشد، نباید ساده باشد، دامن رهبری را رها نکند.
وی خاطرنشان کرد: میثاق ملی ما، قانون اساسی است و میثاق الهی ما ولایت فقیه است، و قانون اساسی تحت ولایت ولی فقیه میثاق الهی ما محسوب میشود.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: دشمن زرنگ است و از هرجا بتواند نفوذ میکند، امروز نگرانی ما از این است که جوانهای کم تجربه ما را دشمن هدف قرار دهد، امروز نگرانی ما از انقلابهای مخملی است، امروز نگرانی ما از تبلیغات مسموم دشمن در اخلاق و رفتارهای جوانهاست.
حجت الاسلام عارف تصریح کرد: البته بیش از ۸۰ درصد جوانهای ما بینظیر هستند؛ اما همان ۲۰ درصد هم زیاد است، و باید مواظب بود دانشگاهها را میدان نبرد دشمنان دین قرار ندهند.
وی در تشریح اتفاقات سال ۸۸ و بوقوع پیوستن فتنه آن سال گفت: هرکس اخبار ایران و جهان را دنبال میکرد میتوانست پیش بینی کند یک اتفاق نامیمون در راه است که تعبیر رهبر عظیم الشان زیباترین واژه برای آن است یعنی «فتنه».
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: رسانههای دنیا مردم را تحریک میکردند و هنوز زمان زیادی تا انتخابات مانده بود که بحث تقلب در انتخابات مطرح شد و به مردم تلقین میکردند که انتخابات ناسالمی در راه است و زمینه را برای یک حرکت خلافشان مردم ایران پی ریزی میکردند.
حجت الاسلام عارف با اشاره به اینکه برخی رسانههای داخلی نیز در فتنه نقش داشتند، تصریح کرد: البته در این جریانات رسانههای داخلی هم همکاری میکردند حتی برخی از افراد و نخبگان هم متاسفانه همگام بودند مسئه حفظ رای مردم را مطرح میکردند که آیا رای مردم محفوظ خواهد ماند یا نه؟
وی افزود: امثال این بحثها که قبل از انتخابات مطرح بود برای فردی که اهل تحلیل بود جز یک علامت درمورد یک آسیب که جامعه را تهدید میکرد چیزی نداشت؛ و این قابل پیش بینی بود البته پیش بینی ما معنایش این نیست که ما میدانستیم دقیقا به این شکل عمل میکنند بلکه ما میدانستیم که حوادث مهمی اتفاق خواهد افتاد.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: وقتی انتخابات برگزار شد و ما میدانیم که سیستم انتخابات ایران طوری است که امکان تقلب خیلی پایین است و البته معنایش این نیست که تقلب نمیشود اما شاید فردی کلکی بزند یا کاری بکند که مثلا دوبار رای بدهد اما مجموع اینها در حد کمتر از ۱۰هزار است و این را نمیتوان تقلبی دانست که در سرنوشت یک کشور اثرگذار باشد.
حجت الاسلام عارف افزود: اما تقلب در ایران یک امر محالی است؛ چرا که در هر حوزه اخذ رای نمایندگان کاندیداها و نمایندگان شورای نگهبان و شورای نظارت و شورای اجرایی و غیره حضور دارند و خود مردم هم بهترین ناظر بودند؛ بنابراین امکان تقلب نیست و افرادی هم که مسئولیت مراقبت از صندوقها را دارند کسانی نیستند که آخرت خودشان را با دنیای دیگران عوض کنند.
وی با اشاره به اینکه در اینطور فضا هرچیزی را میتوانست تصور کرد، گفت: اما انتخاباتی با این درصد حضور مردم را که واقعا یک حرکت عظیم بود را بیایند و تحث شعاع شایعات و دروغها قرار بدهند و احساسات مردم را خدشه دار کنند ضربه بزرگی به هیثیت نظام بزنند و این خیلی زشت و ناپسند بود.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: هم داخل و هم خارج از کشور با هم هماهنگ بودند و بخشی از قسمت خارجی که عرض کردم رسانهها بودند و از یک ماه قبل زمینه سازی تقلب را مطرح میکردند و داخلیها هم کمابیش این برنامه را داشتند و البته وقت انتخابات متاسفانه تقریبا تعداد زیادی از مردم مقصر بودند از جمله خود کاندیداها به طور مثال شب انتخابات وقتی یک کاندیدا اعلام میکند که من برنده انتخابات هستم که هنوز آرا به طور کامل شمرده نشده بود وقتی خودش را برنده اعلام میکند یعنی یک خلاف یک تحریک مردم.
این مقام مسئول افزود: البته خبرگزاری که این مساله را مطرح میکند خودش از مشکلاتی بود که باعث تحریک مردم شد و ناگفته نماند که از جناحهای مقابل هم تحریکاتی صورت گرفت و که در این موقع یک کاندید به ظاهر برنده که هنوز نظر شورای نگهبان اعلام نشده بود فقط تعداد آرا اعلام شده بود که جشن پیروزی گرفتند که خودش تحریک بود.
حجت الاسلام عارف با اشاره به اینکه یک جناح را مقصر نمیدانم اما میزان تقصیر یک جناح بیشتر از جناح دیگر بود، ادامه داد: فتنه زمانی به کار میرود که حق و باطل مخلوط باشد و قابل شناسایی نباشد و ندانیم حق کدام است و باطل کدام است؛ چرا که شعارهای همه اسلامی است و نخبگان دو طرف مسلمان و انقلابی و انسانهای سرشناس دوطرف وجود دارند، پرچمها اسلامی است و به این موقعیت فتنه میگویند.
وی گفت: برای تشخیص حق از باطل یک بصیرت قوی نیاز است و عادی است که حتی خیلی از نخبگان هم نتوانند تشخیص بدهند.