کد خبر:۳۷۹۵۴۵
خزایی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

جمع شدن مسلمانان به هر شکل، وحدت را تقویت می‌کند/ قاری قرآن باید اخلاق و رفتار منطبق با قرآن داشته باشد

قاری ایرانی برگزیده مسابقات قرآن دانشجویان جهان اسلام گفت: همین که از کشورهای مختلف به بهانه های گوناگون دور هم جمع می‌شوند در مدتی که با یکدیگر هستند باعث شناسایی بیشتر شده و این یکی از زمینه‌های وحدت می‌شود.

وحید خزایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص مسابقات بین المللی دانشجویان جهان اسلام گفت: سطح این مسابقات بسیار خوب بود اما نسبت به مسابقاتی که در کشور ما برگزار می‌شود و داخلی است نمی‌رسد.

 

نفر اول مسابقات قرائت دانشجویان جهان اسلام گفت: مسابقاتی که در کشور و به صورت داخلی برگزار می‌شود سطح آن خیلی بالا‌تر و رقابت شدید‌تر است اما این مسابقات نیز به عنوان مسابقات بین المللی است و جمع شدن قاریان و حافظان قرآن نکته‌ای مثبتی است که می‌تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

وی در خصوص تاثیرگذاری این مسابقات در وحدت شیعه و سنی گفت: نیازی به فعالیت خاصی در این گردهمایی و مسابقات نیست اما همین که از کشورهای مختلف دور هم جمع می‌شوند خود به خود باعث وحدت می‌شود و از کشورهای دیگر به خصوص کشورهای اهل تسنن به کشور ما می‌آیند و میزبان ایران است و در این مدت که با یکدیگر هستند باعث شناسایی بیشتر از یکدیگر می‌شوند و این یکی از زمینه‌های وحدت می‌شود.

 

خزایی ادامه داد: جمع شدن مسلمانان از شیعه و سنی در این مسابقات خود هم باعث وحدت می‌شود.

 

 

وی در خصوص نحوه  آشنایی خود با قرآن و شروع تلاوت گفت: کلاس پنجم بودم که به طور حرفه‌ای قرائت قرآن کریم را آغار کردم و از قل نیز در محل سکونت خود در کلاس‌های آموزش سنتی قرآن کریم شرکت می‌کردم. قبل از شروع حرفه‌ای تلاوت قرآن کریم با تعدادی از بچه محل‌ها در جلسات سنتی قرآن کریم حضور می‌یافتیم و دور هم جمع می‌شدیم و تمرین قرائت قرآن می‌کردیم، آن کلاس‌ها برای من بسیار بابرکت بود». قطعاً این کلاس‌ها با برکت بوده است که توانسته تا وحید خزایی را به این سطح از تلاوت برساند. کلاس‌هایی که نزدیکی‌های جاده ساوه در چهاردانگه بود و با حضور پرشور کودکان آن محله برگزار می‌شد.

 

خزایی خاطرنشان کرد: بسیار تلاش می‌کنم تا خود را در عرصه تلاوت به روز نگه دارم، این به روز بودن را با خواندن کتاب‌های مرتبط، آشنایی با آیین‌نامه‌های مسابقات، حضور مستمر در جلسات آموزش قرآن و... به دست می‌آید.

 

وی در مورد تاثیر قرآن و داشتن الگوی قرآنی گفت: اخلاق چیز کمی نیست، اگر یک قاری قرآن اخلاق و رفتاری منطبق بر قرآن داشته باشد به صورت خودبه‌خود به الگوی جوانان تبدیل خواهد شد و خواهد توانست که فرهنگ قرآنی را گسترش دهد. من استادی داشتم در گذشته به نام استاد حجت‌الله شاه‌ بداغی که از اساتید قدیمی قرآن است و از شاگردان استاد خدام‌حسینی بوده است. ایشان انسانی با اخلاق و با معنویت و حافظ کل قرآن نیز هستند، این گونه افراد نه تنها برای من بلکه برای قاریان بسیار زیادی می‌توانند الگو باشند. این استاد حدود ۲۰ سال یکی از جلسات قرآن در محل ما را اداره می‌کرد اما بعد‌ها به دلیل اینکه مشکلات کاری برای او پیش آمد دیگر نتوانست در جلسات قرآن حضور یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار