آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۹۴۱
مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان‌نور:

200 دانشجوی خادم الشهدا جهت اعزام به کربلای ایران ثبت‌نام کرده‌اند

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان‌نور بزرگترین رزمایش فرهنگی را اردوی راهیان نور دانست و گفت:‌‌ امسال حدود 200 خادم الشهدا در قسمت خواهران بسیج دانشجویی جهت اعزام و حضور در کربلای ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.

نعیمه السادات شمسایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این نکته که در تمام کشورهای جهان برای اسطورهای ایثار یادمان‌ها و برنامه‌هایی برگزار می‌شود، گفت: در کشور جمهوری اسلامی ایران با مدافعانی روبه رو هستیم که برای دفاع از دین و اسلام جنگیدند و دارای ارزشی بیش از دیگر مبارزان در جهان دارند.

 

وی افزود: برای این‎که بتوانیم حماسه‎های این انسان‎های بزرگ در تقوا و دین را برای نسل امروز یادآوری و در زندگی آن‎ها به شکل الگو نشان دهیم باید به هرشکلی یاد و نام شهدا را زنده و تازه نگه داریم.

 

زنده نگاه داشتن یاد شهدا در ردیف شهادت است

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور در ادامه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره داشت و تصریح کرد: رهبر انقلاب زنده نگاه داشتن یاد شهدا را هم ردیف شهادت دانستند و این نکته، این مهم را به اثبات می‎رساند که باید به عنوان وظیفه در این مسیر حرکت کنیم.

 

شمسایی راهیان نور را یکی از زیباترین برنامه‎های فرهنگی در عرصه شهدا و دفاع مقدس دانست و افزود: راهیان نور و حضور جوانان در این مناطق در نوع خود تنها برنامه منسجم و عملی است که موجب ایجاد نزدیکی میان جوانان با هشت سال دفاع مقدس می‌شود.

 

وی ادامه داد: جهت ایجاد حس خودباوری و انتقال آن همه ایثار و مقاومت به نسل جدید باید تلاشی مضاعف از سوی مسئولان ذی ربط در این زمینه صورت بگیرد.

 

حضور دانشجویان در راهیان نور موجب تربیت نسلی آماده می‌شود

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور در بخش دوم صحبت‌های خود به حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب اشاره داشت و گفت: حضور دانشجویان به عنوان قشر پیشرو در نظام در همه زمینه‌ها در این مناطق موجب تربیت نسلی آماده، خالص و مقاوم در کشور می‌شود.

 

شمسایی به کاروان‌های دانشجویی راهیان نور اشاره داشت و تصریح کرد: متاسفانه در سال جاری به دلیل کم شدن بودجه از یک سو و از طرفی کم کاری برخی مسئولان دانشگاهی و بی‌توجهی مسئولان استانی، حضور دانشجویی در راهیان نور 93 آن گونه که باید نیست.

 

مسئولان استانی حرکت عادی خود را کنار گذاشته‌اند

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور از بی‌توجهی مسئولان استان خراسان رضوی در خصوص راهیان نور انتقاد کرد و گفت: در سالی که جهاد فرهنگی نام دارد به وضوح می‌بینیم، در عرصه فرهنگی؛ اردوهای راهیان نور که موجب شکل گرفتن تحول در دانشجویان و جوانان می‌شود، برای مسئولین اهمیتی ندارد.

 

وی ادامه داد: اگر کمی مسئولان استانی و دانشگاهی با عزم جهادی و مدیریت جهادگونه در کنار بسیج دانشجویی در برگزاری این اردوها قرار می‌گرفتند ما شاهد اعزام محدود دانشجویان از استان خراسان رضوی نبودیم.

 

200 دانشجو به عنوان خادم الشهدا ثبت نام کرده‌اند

 

شمسایی به حضور خادم الشهدا در راهیان نور سال 93 اشاره داشت و گفت: خادم الشهدا فردی است، دارای روحیه‌ای قوی که خود را برای خدمت رسانی به زائران شهدا در عرصه‌های بهداشتی، خدماتی، فرهنگی، امنیتی، مشاوره‌ای، درمانی و غیره آماده می‌کند.

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور ادامه داد: این حضور و قرار گرفتن در این شرایط موجب می‌شود اکثر دانشجویانی که در جایگاه خادم الشهدا وارد این عرصه می‌شوند، نیروی تربیت شده در عرصه مدیریت جهادی با شاخصه‌های این نوع مدیریت شوند.

 

وی به آمار بالای علاقمندان دانشجو جهت حضور به عنوان خادم الشهدا در مناطق عملیاتی جنوب اشاره داشت و متذکر شد: امسال حدود 200 خادم الشهدا در قسمت خواهران بسیج دانشجویی جهت اعزام و حضور در کربلای ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

شمسایی پایین بودن ظرفیت بسیج دانشجویی در اعزام خادم الشهدای مورد نیاز در راهیان نور 93 را دلیل انتخاب نشدن بسیاری از خادمین ثبت نام شده دانست و گفت: متاسفانه از این تعداد تنها شش نفر در دوره بهمن ماه و به احتمال زیاد شش نفر نیز در بازه اسفند ماه به عنوان خادم الشهدا درمناطق کربلای ایران در کنار ما خواهند بود.

 

خادم الشهدا در تمام مدت در کنار دانشجویان است

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور وظیفه خادم الشهدا را رسیدگی به امور دانشجویان از بدو ورود کاروان‌های دانشجویی تا هنگام خروج و بازگشت آنان دانست و متذکر شد: خادم الشهدا در تمام مدت حضور دانشجویان و زائران مناطق زیارتی دوران دفاع مقدس در جنوب کشور در کنار زائران به خدمت رسانی مشغول هستند.

 

وی به برنامه‌های تیم خادم الشهدای خواهران در راهیان نور سال 93 اشاره داشت و خاطرنشان کرد: خدمات رسانی در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت محیط، تغذیه و پذیرایی دانشجویان در کنار فضاسازی محل اسکان بر اساس مناسبت‌های ایام پیش رو از جمله دهه فجر از برنامه‌های هر روزه ما است.

 

ابعاد خدماتی خادم الشهدا بسیار گسترده است

 

شمسایی ادامه داد: مباحث امنیتی و حضور خادمین در تمام مدت 24 ساعت در محوطه محل اسکان خواهران، جهت حفظ امنیت و آرامش محل اسکان نیز بر عهده خادم الشهدا است.

 

وی تصریح کرد: برگزاری سخنرانی در هر شب اسکان کاروان‌ها، برگزاری نمابیشگاه‌های فروش محصولات فرهنگی در کنار برگزاری نمایشگاه «جبهه امروز و جنگ دیروز» به علاوه برنامه‌های بصیرتی با حضور راویان و دانشجویان از جمله برنامه‌های فرهنگی خادم الشهدا می‎باشد.

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور بازه زمانی حضور خادم الشهدا را 20 روزه دانست و افزود: هر دوره حضور خادم الشهدا به مدت 20 روز است که در این مدت تلاش می‌شود جهت حفظ روحیه اخلاص و خودباوری در میان خادمین نیز برنامه‌هایی را داشته باشیم.

 

بیشترین برکت سفرهای راهیان نور برای دانشگاه است

 

شمسایی تاکید کرد: راهیان نور در حقیقت شامل برکات فراوانی برای دانشجویان است که سهم عمده این برکات شامل دانشگاه می‌شود.

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور، بزرگترین رزمایش فرهنگی را در اردوهای راهیان نور دانست و افزود: اگر  مسئولان دانشگاهی بر این نکته تاکید داشته باشند، در برگزاری این مهم به نحوی ما را یاری می‌رسانند که بتوانیم تعداد بیشتری از دانشجویان را به این مناطق اعزام کنیم.

 

وی ادامه داد: متاسفانه کاهش جمعیت اعزامی در برخی دانشگاه‌ها از جمله فردوسی و علوم پزشکی مشهد در شان این دو دانشگاه نیست و باید با توجه به ظرفیت بالای این دو دانشگاه، دانشجویان بیشتری در این سفر بزرگ حضور داشته باشند.

 

دانشگاه در برگزاری راهیان نور دچار حس رقابت نشود

 

شمسایی با انتقاد از برخی مسئولان دانشگاهی که بسیج دانشجویی را در برگزاری سفر راهیان نور رقیب خود می‌دانند، گفت: دانشگاه نباید در برگزاری سفر راهیان نور دانشجویی دچار حس رقابت با بسیج دانشجویی شود.

 

مسئول خواهران خادم الشهدای دانشجویی راهیان نور ادامه داد: دانشجویان و خادمینی که بحث خدمت رسانی به زائران دانشجو را دنبال می‌کنند بدون هیچ چشم داشت مالی تنها جهت آموختن کار برای خدا به این سفر می‌روند و این را باید دانشگاه درک کند.

 

وی در پایان متذکر شد: این که بسیاری از دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد در برگزاری سفر راهیان نور خود، حمایت دانشگاهی نداشتند درد بزرگی است؛ اما این نکته که دانشگاه‌های دارای بودجه نیز در برگزاری این سفر به شکلی اختلال وارد کنند نوعی کم لطفی است؛ مسئولین دانشگاه‌ها از برگزاری این اردوها حمایت بیشتری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار