کد خبر:۳۸۵۴۰۵
رضایی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»: 

پیام مقام معظم رهبری تاثیر چشم‌گیری در تغییر نگرش جوانان اروپایی نسبت به اسلام دارد

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند گفت: پیام مقام معظم رهبری تاثیر چشم‌گیری در تغییر نگرش جوانان اروپایی نسبت به اسلام دارد.

مهدی رضایی بروجردی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه پیامی که رهبر انقلاب اسلامی به جوانان اروپا و آمریکا فرستادند، حاوی پیام صلح و دوستی مسلمانان با ادیان دیگر است، گفت: این پیام نشان دهنده عمق نگاه رهبر انقلاب نسبت به مسئله اسلام هراسی در اروپا و مسئله تروریست پروری غرب است.

 

وی با بیان اینکه پیام مقام معظم رهبری اسلام ناب محمدی (ص) را به قلب اروپا و آمریکا معرفی می‌کند، افزود: اکنون با توجه به اینکه رسانه‌های جهان و به خصوص غرب با تکیه بر دروغ و افترا جوانان که آینده سازان کشور‌هایشان هستند را از اسلام ناب محمدی (ص) می‌ترسانند؛ پیامی از قلب خاورمیانه از کشوری که بار‌ها به اسم نقض حقوق بشر مورد تحریم‌هایی ظالمانه قرار گرفته است به جوانان اروپا صادر شد که تاثیر بسزایی در تغییر نگرش آنها نسبت به اسلام دارد.

 

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به اینکه جوانان اروپایی باید بدانند که دولت مردان زورگوی غرب و رژیم منحوس اسرائیل دشمن اصلی مسلمانان هستند، تصریح کرد: آن‌ها داعش که دست نشانده خودشان است را برای تفرقه در امت واحده اسلام و همچنین برای ضربه زدن به بدنه اسلام ناب محمدی (ص) بوجود آورده‌اند؛ بنابراین جوانان اروپا و آمریکا نباید بگذارند دولتمردان ظالم آن‌ها، به گونه‌ای که خود می‌خواهند، اسلام را معرفی کنند.

 

رضایی بروجردی با بیان اینکه بدون شک پیام مقام معظم رهبری تاثیر چشم گیری در تغییر نگرش جوانان اروپایی نسبت به اسلام دارد، بیان داشت: دشمنان از صدر اسلام بدنبال براندازی اسلام ناب محمدی (ص) بودند و تاکنون با دشمنی‌های خود بارها این را به اثبات رساندند.

 

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پیام رهبر معظم انقلاب اهداف دشمنان در راستای اسلام هراسی را خنثی می‌کند و این پیام خود باعث تشکیل امت واحده اسلامی در جهان خواهد شد. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار