به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، ابوالحسنی پنج شنبه 16 بهمن در حاشیه افتتاح سالن ورزشی شهدای دانشجوی دانشگاه پیام نور سلسله با اشاره به وجود 900 پروژه نیمهتمام در دانشگاهها، افزود: اگر بخواهیم پروژههای بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی را در نظر بگیریم به بیش از 300 میلیارد تومان هزینه برای تکمیل آنها نیاز است.
وی افزود: برای رسیدگی بهتر به آسیبهای مربوط به این دانشگاه، 5 کمیته آسیبشناسی تشکیلشده است و مسائل مربوط به هر آسیب در کمیته مخصوص به خود بررسی میشود.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به وجود اشکالات آموزشی در محتوای کتابها، عنوان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه پیام نور دانشگاهی با برند مجازی است، اما بسیاری از کتابهای آن خودآموز و مطابق این برند نیستند.
ابوالحسنی تصریح کرد: در برخی مواقع دانشگاههای آزاد و دولتی از منابع پیام نور برای آموزش دانشجویان خود استفاده میکنند و همین باید انگیزهای باشد تا اشکالات آموزشی مربوط به محتوای کتابها را در کمیته مخصوص به خود برطرف کرده و آنها را کیفیتر کنیم.
وی با اشاره به مسائل مربوط به هزینه دانشگاهها، خاطرنشان کرد: تنها 25 تا 30 درصد از منابع دانشگاه از بودجه عمومی تأمین میشود چراکه منابع بودجه عمومی با توجه به تحریمها و مسائل دیگر اندک است و مابقی آن از شهریه دانشجویان تأمین میشود.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور کشور بابیان اینکه باید هزینهها را از دو مسیر جلو ببریم تا بتوانیم شاهد پیشرفت بیشتری در مراکز باشیم، گفت: یکی از این مسیرها منطقی سازی هزینهها و جلوگیری از عدم اسراف و دیگری بالا بردن و متنوع سازی درآمدهای پایدار است.
.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه یکی از شاخصهای کیفی بودن دانشگاه، داشتن مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 150 رشته کارشناسی ارشد و 50 رشته در مقطع دکتری در دانشگاهها داریم.
وی ادامه داد: هدف دانشگاه پیام نور ارتقاء کیفی فعالیتهاست و شعارمان نیز بر این اساس است که باید بهجایی برسیم که دانشجو به دانشگاه پیام نور و پیام نوری بودن خود افتخار کند.