به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، بهناز زال در جلسه برنامه ریزی راهیان نور ۹۳ که شب گذشته با حضور مسئولان دانشگاه های بیرجند برگزار شد، گفت: سختیهایی را که دانشجویان در اردوهای راهیان نور متحمل میشوند کمک فراوانی به آنها در خودسازیشان میکند.
وی با بیان اینکه راهیان نور به نوعی جنبه بصیرت افزایی و آگاهی بخشی به دانشجویان را دارد، گفت: باید شرایطی فراهم شود تا دانشجویان با رشادتها و فداکاری های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.
رئیس مرکز علمی- کاربردی بهزیستی بیرجند با اشاره به اینکه نفاق و فتنه یکی از مسائلی است که در زمان دفاع مقدس در منطقه غرب کشور وجود داشته است و دانشجویان باید با آن آشنا شوند، تصریح کرد: فتنه و نفاق بعد از جنگ هم در کشور بوده است؛ بنابراین لازم است که در این اردوها در این زمینه بصیرت افزایی شود.
زال با بیان اینکه درس آشنایی با دفاع مقدس باید در دانشگاهها به صورت عملی و طوری تدریس شود که دانشجو بخشی از درس را با حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس تجربه کند، گفت: درس آشنایی با دفاع مقدس باید طوری تدریس شود تا دانشجویان با سختیها و مشکلات آن دوران از نزدیگ آشنا شوند.
وی خاطرشنان کرد: دانشگاهها باید فضا را برای حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور فراهم کنند.
علیرضا معصومی، رئیس مرکز علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند هم در این جلسه با بیان اینکه این مرکز برای اعزام دانشجویان در بازه زمانی نیمه دوم اسفند ماه به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس آمادگی دارد، گفت: راهیان نور و اعتکاف دانشجویی دو کار فرهنگی بسیار تاثیرگذار در جامعه دانشگاهی کشور است.
وی گفت: علی رغم همه هجمههای فرهنگی که دشمن دارد؛ میبینیم که همه ساله بر تعداد دانشجویانی که برای اردوهای راهیان نور ثبت میکنند بیشتر میشود.