آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۸۵۱۸
در نشست «حرکت از خود به خود» در دانشگاه اصفهان مطرح شد؛

من کیستم؟ سوالی است که هر انسانی با آن مواجه می‌شود و باید بتواند به آن پاسخ دهد

حجت الاسلام داستان‌پور گفت: من کیستم؟ سوالی است که هر انسانی با آن مواجه است و باید بتواند برای یک زندگی بهتر به آن جواب دهد؛ و ما باید حقیقت انسان را بفهمیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، اولین جلسه از سلسله جلسات برنامه «حرکت از خود به خود» روز گذشته با حضور حجت الاسلام محمد داستانپور، استاد حوزه و دانشگاه توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در تالار صدر دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.

 

در این جلسه حجت الاسلام داستان‌پور ضمن بیان حالات مختلف انسان در گذشته و آینده، افراد را به چهار دسته تقسیم بندی کرد و گفت: عده‌ای نه گذشته روشنی داشته‌اند و نه آینده روشنی خواهند داشت؛ عده‌ای گذشته تاریکی داشته ولی آینده روشنی را رقم می‌زنند؛ عده‌ای گذشته خوب و روشنی داشته اما آینده‌ی تاریکی را در پیش می‌گیرند و کسانی هم هستند که هم گذشته و هم آینده آنان پر از نور و روشنایی است و فهمیدن این نکته مستلزم پاسخ به سوال من کیستم می‌باشد.

 

وی افزود: من کیستم؟ سوالی است که هر انسانی با آن مواجه است و باید بتواند برای یک زندگی بهتر به آن جواب دهد. مشغله‌های روزمره زندگی ما چیست؟ روند یک روز زندگیمان چگونه است؟ خداوند کهکشان‌ها را آفرید ولی به خود افتخار نکرد، جهان را آفرید ولی به خود افتخار نکرد؛ تا این که چیزی را آفرید و میان عالم قرار داد تا عالم معنی پیدا کند و آن گاه گفت فتبارک الله احسن الخالقین خداوند به آفرینش چه انسانی افتخار می‌کند؟ ما باید حقیقت انسان را بفهمیم.

 

این استاد حوزه و دانشگاه ضمن بررسی موانع انسان در دست یابی به هویت واقعی خویش، به ۳ نوع فیلتر که ذهن انسان را در مورد خودش تهدید می‌کند، اشاره کرد.

 

حجت الاسلام داستانپور در خصوص این فیلترها گفت: بدترین فیلتر، فیلترهایی است که انسان را درگیر خَلق خود (قیافه ظاهری، مدل بینی و چشم ابرو) کند و انسان درگیر خُلق خود (خصوصیات درونی) نباشد.

 

وی در رابطه با فیلتر دوم افزود: برچسب‌هایی که اعتبارات است و انسان به آن ارزش می‌دهد از گروه فیلترهای دوم هستند، مثل آقای دکتر، آقای مهندس، مدراک علمی، تحصیلات دانشگاهی، پولدار، فقیر، شهری و روستایی.

 

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: نوع دیگر این فیلترها برچسب‌هایی هستند که معرف شخصیت گذشته انسان می‌باشند، مثل من خیلی بی اراده‌ام، من خیلی تنبل هستم.

 

حجت الاسلام داستانپور در پایان خاطر نشان کرد: این ۳ فیلتر ذهن انسان را مدام در مورد خودش تهدید می‌کند و انسان‌ها خیلی اوقات درگیر این فیلترها می‌شوند، درحالی که انسان باید هدف آفرینش خود را کشف کند. گاهی اوقات انسان‌ها فقط به جمله لا اله الا الله می‌رسند و در ادامه کافر می‌شوند.

 

لازم به ذکر است، در پایان این نشست، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار