آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۲۱۹

آیت الله اعرافی مهم‌ترین رویکرد دانشگاهیان و طلاب در سال جدید را تبیین کرد

امام جمعه میبد در پیامی به مناسبت نوروز فاطمی خطاب به دانشگاهیان و طلاب حوزه علمیه این شهرستان، مهم‌ترین رویکرد این دو بخش در سال جدید را تبیین کرد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ آیت الله اعرافی، امام جمعه میبد در پیامی به مناسبت نوروز فاطمی خطاب به دانشگاهیان و طلاب حوزه علمیه شهرستان میبد، مهم‌ترین رویکرد این دو بخش در سال جدید را تبیین کرد که متن این پیام به شرح زیر می‌باشد: 

 

در بهار فاطمی و نوزائی طبیعت، سالی سرشار از شادی و کامیابی و پیشرفت و تعالی، برای یکایک همشهریان عزیز و مهمانان ارجمند به ویژه جوانان و نوجوانان گرامی، آرزو و مسألت می‌نمایم و به همه میهمانان ارجمند نوروزی خوش آمد می‌گویم و مراتب ارادت و احترام امتنان و اعتذار خویش را به پیشگاه شهروندان عزیز و جوانان شریف تقدیم و صمیمانه از همه مردم عزیز و جوانان شریف و مسئولان ارجمند و فعالان و نخبگانی که در طول سال ۹۳ در خدمت به تعالی و پیشرفت منطقه تلاش مجدانه به عمل آورده‌اند، تقدیر و تشکر می‌کنم؛ امیدوارم سال آینده، سال درخشش بیشتر و فروغ فزون‌تر ایران، انقلاب، استان و شهر خورشید، میبد عزیز، باشیم و ضمن تأکید بر همه محورهائی که در طول بیش از بیست سال در قالبهای گوناگون و پیامهای آغاز سال یادآور شده‌ام، نکاتی را به اختصار تقدیم می‌نمایم: 

 

یکم: آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و گفتمان امام و رهبری و شهیدان سرافراز سرمایه گرانبهائی است که باید آن را با دل و جان پاس داشت و در همه برنامه‌ها و فعالیت‌ها منعکس و متجلّی ساخت، این گفتمان و منطق روشن اکنون در سخن و رهنمود رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تجلّی یافته است و در سال ۱۳۹۴ باید در سایه همبستگی و همدلی و همزبانی ملت و دولت، مردم و مسئولان، ‌ به محورهای اساسی: اقتصاد درون زا و مقاومتی و عدالت اقتصادی و قضائی و جهش علمی و ایمان و معنویت و عزت و اقتدار ایران اسلامی، نیک نگریست و پرداخت و این شهرستان و استان هم می‌تواند برشی از این مؤلفه‌ها و شاخص‌ها را محقق سازد و در تحقق آن‌ها سرآمد و الگو باشد. 

 

دوم: میبد در سه دهه گذشته مسیر پرفراز و نشیبی را پیموده و قلّه‌های بلندی در قلمرو‌های فرهنگی و علمی و اقتصادی و عمرانی و سرزمینی را فتح کرده است و اینک بر غم همه پیروزی‌ها و کامیابی‌ها، با چالش‌ها و مخاطراتی مواجه است و شهرستان با آسیب‌های گوناگون در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی و محیط زیست و بهم ریختگی ترکیب جمعیتی و تفاوت و تبعیض طبقاتی و تزلزل‌های اخلاقی و خانوادگی و مانند آن، دست به گریبان است، همه مردم و مسئولان و نخبگان با رویکردی راهبردی و بنیادی به حل این چالش‌ها بیاندیشند و با حکمت و طرح و تدبیر بر آن‌ها فائق آیند، مردم عزیز و مسئولان محترم و نخبگان و سرمایه گذاران و صنعت گران و دانشورانی که اقتصادی درون زا و غیر متکی بر رانت و بی‌عدالتی آفریدند می‌توانند با اتکال به خدا و استعداد خدائی و نیروی درونی، بر این چالش‌ها فائق آیند و شهری پیشرفته و مترقّی و اسلامی و اخلاقی و انقلابی، بسازند. 

 

سوم: سامانه اداری و مدیریتی شهر و روستا و منابع انسانی اداری و سازمانی نیازمند تحول بنیادی و ارتقای اساسی است، برای ساختن جامعه‌ای مترقّی و پویا نظام اداری سالم و پویا و منابع انسانی خلّاق و مبتکر، نقش اول و ممتاز دارد، تحقق این ایده نیازمند تدابیر اساسی و تلاش مستمر مدیریت ارشد شهرستان است و بنده با‌شناختی که از مدیریت شهرستان و انگیزه مسئولان به ویژه فرماندار محترم دارم، به این تحول امیدوارم. مجموعه اداری و نهادهای دولتی و عمومی و خدماتی باید نماد ابتکار و خلاقیت و مبرا از فساد و آسیب‌های سازمانی و اداری و از توان علمی و کار‌شناسی و آینده بینی و بلند نظری برخوردار باشند و راهبردی بیاندیشند. 

 

چهارم: مشارکت نخبگان و جوانان و دانشگاهیان و حوزویان و مدیران بخش‌های عمومی و صنعتی در کنار حضور همه اصناف و طبقات، در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها و طراحی‌ها و فعالیت‌ها سهم به سزا و برجسته‌ای در پیشرفت و شکوفائی جامعه در همه ابعاد دارد و باید بستر‌ها و سازوکارهای آن در منظومه مدیریت شهرستان فراهم آید و از نخبگان و ممتازان انتظار مشارکت و نقش آفرینی دلسوزانه در این زمینه می‌رود و نیز اهتمام به پرورش نخبگان و ساماندهی امور آنان، ضرورت گریز ناپذیر است و در مجموع باید به سمت فضائی نو حرکت کرد و طرحی نو درافکند. 

 

پنجم): مهم‌ترین محورهائی که باید مد نظر اکید همه ما قرار گیرد عبارت است از: 

 

۱- اهتمام ویژه به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و رویکرد الهی و ولائی پر همه مسائل. 

 

۲- اولویت بخشی به ارتقا و اعتلا و توسعه فرهنگ و جهش علمی و فناوری و پایه ریزی زیرساخت‌های تحقیق و پژوهش و تربیت نیروی انسانی علمی و نخبه. 

 

۳- پایه ریزی قطب‌های علمی و فناوری و تحقیقاتی با محوریت مراکز دانشگاهی و علمی. 

 

۴- تدوین و پیاده سازی طرح جامع صیانت از محیط زیست و شرایط زندگی سالم برای امروز و آینده با تأکید بر حفط منابع طبیعی و فضاهای سبز و کشاورزی و باغات و پارک‌ها و احیای کشاورزی با رویکرد علمی. 

 

۵- پایه ریزی صنایع سبز و بر‌تر و نوین و سالم سازی صنایع موجود. 

 

۶- احیا و ارتقای صنایع دستی متنوع در شهر و بخش‌ها و روستا‌ها به ویژه صنعت زیلو و سرامیک. 

 

۷- اهتمام به هنر‌های مشروع و سازنده و نشاط بخش و فرهنگ ورزش و سلامت بدنی و روحی برای عموم طبقات به خصوص جوانان و بانوان، و تهیه زیر ساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری در این زمینه‌ها. 

 

۸- تداوم بازسازی میراث معنوی و فرهنگی اعم از مواریث و ابنیه و مراکز تاریخی و نیز آداب و سنت‌های اصیل و ارزشی در تاریخ گذشته، با توجه به گنجینه‌های گران بها در میبد و ندوشن و سایر مناطق. 

 

۹- پایه ریزی و گسترش و ارتقای مدارس و مؤسسات آموزش و پرورش و مراکز علمی و دانشگاهی و حوزوی و نیز موزه‌های تخصصی و و مؤسسات خیریه و مردمی به صورت جامع و تخصصی و نیز تقویت مؤسسات فرهنگی و هیئت‌هاو فعالیت‌های مردمی و حرکت‌های دینی و فرهنگی جوانان و مساجد. 

 

۱۰- تأیین و تقویت زیر ساخت‌های گردشگری سالم و سودآور با تأکید بر ارزش‌های اخلاقی و بومی. 

 

۱۱- حفظ و گسترش و ارتقای سرآمدی شهرستان در درخشش‌های آن در آموزش و پرورش و سایر زمینه‌ها. 

 

۱۲- اولویت بخشی به تأمین زیرساخت‌های ازدواج، اشتغال، مسکن، سلامت و نشاط جوانان توسط بخش دولتی و عمومی و خصوصی. 

 

۱۳- تدوین سند‌های راهبردی و طرح‌های جامع در همه بخش‌ها و برنامه‌ها و فعالیت‌های اداری و عمومی بر اساس سند چشم انداز شهرستان در چارچوب اسناد بالادستی کشور و استان با تأکید بر پیشتازی و سرآمدی. 

 

۱۴- تقویت منابع انسانی و سازمانی در نهاد‌های دولتی و عمومی و بسط منشور اخلاقی سازمانی در همه بخش‌ها و تأکید بر انسجام و همبستگی و هم افزائی مجموعه ادارات و سازمان‌ها. 

 

۱۵- عنایت به گره گشائی از حوزه صنعت و جلوگیری از درهم پاشیدگی واحد‌های صنعتی و نیز جذب سرمایه‌ها و اعتبارات و تسهیلات برای بخش‌های صنعتی و خدماتی. 

 

۱۶- اهتمام به رونق کسب و تجارت و امور اصناف گوناگون و حرکت به سمت تجارت‌های نوین. 

 

۱۷- عنایت ویژه به حرکت‌های دینی و فرهنگی و انقلابی و خودجوش و مردمی جوانان و نوجوان عزیز و حمایت از آن‌ها. 

 

۱۸- تلاش مستمر برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام. 

 

۱۹- عنایت خاص به اصلاح و تکمیل زیرساخت‌های عمران و مبلمان شهری. 

 

۲۰- توجه اکید به بخش‌ها و روستاهای تابعه شهرستانی به ویژه ندوشن. 

 

۲۱- بازسازی و ارتقای ابعاد کار‌شناسی شوراهای گوناگون در شهرستان و پیش بینی سازوکارهای اجرای مصوبات و پیگیری و نظارت بر آن. 

 

۲۲- آمادگی‌های لازم برای اجرای دو انتخابات مهم خبرگان و مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون و اخلاق انتخاباتی با تأکید بر انسجام و وحدت و آرمان‌های اسلام عزیز و انقلاب اسلامی، و نیز برنامه ریزی برای برگزاری کامل و سرآمد مراسم‌های دینی و انقلابی به ویژه نمازهای جمعه و راهپیمایی‌های قدس و ۲۲ بهمن. 

 

۲۳- همه مسئولان و ادارات باید مسئولیت ویژه در طرح‌های خاص و اولویت‌های سال که از طریق فرماندار محترم به آنان ابلاغ می‌شود، بپذیرند و در پیشبرد آن‌ها بکوشند. 

 

۲۴- عنایت خاص به عدالت قضائی و اقتصادی و اجتماعی مبارزه هوشمندانه با مفاسد و آسیب‌های خانوادگی و اجتماعی و اقتصادی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار