به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، اقدام عجولانه مسئولان برای ادغام دانشگاه علوم اقتصادی با دانشگاه خوارزمی در هفته جاری اعتراض دانشجویان را درپی داشته و باعث تعطیلی کلاسهای درسی این دانشگاه شد و دانشجویان همچنان به دلیل عدم تعیین تکلیف معترض هستند.
دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی یکی از دانشگاههای تخصصی کشورکه وظیفه خطیر اسلامی سازی و بحث اقتصاد مقاومتی را بردوش دارد مدت زیادی است که درگیرفشارهای سیاسی مدیران است.
دانشگاه تخصصی علوم اقتصادی که قبلا دانشکده وزارت اقتصاد و دارایی بوده است حدود ده سال است که زیر نظر وزارت علوم مدیریت میشود و در دو سال اخیر هر چند ماه یکبار تصمیم جدیدی را در مورد مدیریت به خوددیده است.
به همت رئیس سابق دانشگاه دکتر صادقی این دانشکده تبدیل به دانشگاهی مستقل و تخصصی شد اما پس از شروع به کار دولت تدبیر و امید رئیس این دانشگاه تخصصی بدلایل سیاسی تغییر کرد و برخلاف قانون، سرپرست دانشگاه فردی شدکه از لحاظ علمی دانشیار نبود و از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ریاست تاییدنشد.
حدود یکسال است که کادر جدید دانشگاه به هر روش که شده به دانشگاههای دیگر درخواست ادغام میدهند چند ماه قبل خبر ادغام با دانشگاه علامه طباطبایی موجی از اعتراض را به دنبال داشت که بعد از آن مسئولین دانشگاه قول دادند بحث ادغام منتفی باشد اما اینگونه نشد.
در ایام تعطیلات عید امسال بطور ناگهانی سر در دانشگاه تغییر کرد و دانشجویان در روز اول کلاسها متوجه شدند که اعتبار دانشگاه نمونهای که انتخاب کرده بودند در حد یک دانشگاه درجه دو تغییر کرده است. روز یکشنبه ساعت ۱۰ صبح حدود۲۰۰ نفر از دانشجویان در اعتراض به تصمیم جدید در مقابل دانشکده مالی دانشگاه علوم اقتصادی واقع در تقاطع حافظ-طالقانی خیابان رودسر تجمع برگزارکردند.
مهمترین اعتراض دانشجویان اعتبار مدرک و ابهام در استقلال دانشکدهها میباشد. از دیگر مشکلات اینکه این دانشگاه در تهران واقع است ولی دانشگاه خوارزمی در کرج است و معلوم نیست چه تصمیماتی گرفته خواهد شد مسولین در پاسخ میگویند این یک دستور بوده و ما اصلا تقصیر نداریم در حالی که سرپرست دانشگاه خوارزمی میگوید که این نتیجه اصرار مسئولین دانشگاه علوم اقتصادی است.
دانشجویان میگویند دانشگاه علوم اقتصادی در بعضی رشتهها رتبه برتر را در سطح کشور دارد اما رتبه دانشگاه خوارزمی در سطح کشور خیلی ضعیف است، علاوه بر آن چرا باید در ایام تعطیلات و بدون اطلاع قبلی این کار صورت گیرد کارمندان و اساتید هم از بلاتکلیفی و بیثباتی خسته شدهاند و مخالف این ادغام هستند آنها میگویند هر تصمیمی ممکن است گرفته شودکه به ضرر ما باشد.
دانشجویان طی جلسه با نماینده وزیر علوم اعلام کردند نمایندگانی را تعیین میکنند تا با مسولین مربوطه جلسه بگذارند و تا معلوم نشدن تکلیف در کلاسها حاضر نخواهند شد و حتی میخواهند کنار ساختمان وزارت علوم اعتراض کنند. طبق اخبار رسیده این هفته کلاسهای دانشگاه برگزار نشده و همچنان دانشجویان،اساتید و کارمندان به اعتراض میپردازند و احتمال زیاد این حالت ادامه پیداکند.
خوداین بنده خداسرپرست بوده حالاچطورمیخوادیک دانشگاه دیگه هم درآغوش بگیره
تعجب میکنم ازاینکه چرایه همچین وقتی بایدادغام صورت بگیره
اونم باهمچین دانشگاهی
سبحان االهی داره ازسرپرستی هم استئفامیده
چون میخوادکاندیدمجلس بشه
حالاتوخودحدیث مفصل بخوان ازاین مجمل
یه دانشگاه افتضاح
یه سرپرست که دومرتبه صلاحیتش رد شده ومیخواداستعفابده
مبنای ادغام نه دغدغه های آموزشی که که مسایل سیاسی و منافع فردی و قبیله ای است.زمانی که تایید نشدن ریاست سرپرست دانشگاه علوم اقتصادی قطعی شد، ایشان و معاون اداری و مالی دیکتاتور ایشان به انواع حیل به دلالی الحاق دانشگاه به دانشگاهی دیگر در قبال دریافت منافعی برای خود افتادند.البته وزیر محترم علوم هم باید جواب دهد که سرپرست دو دانشگاهی که تایید ریاست هر دوی آنها روی هواست چرا چنین معامله ای میلیاردی انجام می دهند و وزارت دولت تدبیر هم تایید می کند؟! اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در کجای این تصمیم سازی نقش داشته اند؟
آفرین برخبرگزاری دانشجو
امیدوارم همچنان اخبارماروبزنید