به گزارش «خبرگزاری دانشجو»- مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران؛ این روزها وقتی فرمایشات مقام معظّم رهبری را در دیدارهای مختلف مرور می کنیم، به راحتی میتوان تکیه ایشان را به رأی عمومی و اعتماد به مردم مشاهده کرد تا آنجا که ایشان اکثر مواضع رسمی و کلان خودشان را در بین مردم و به صورت عمومی مطرح می نمایند، تا جایی که ایشان در دیدار با فرماندهان ارتش فرمودند دو راز ماندگاری و استحکام و اقتدار درونی نظام اسلامی، متّکی بودن نظام بر ایمان ها، محبّت ها و اراده های مردم است.
امّا علی رغم تأکیدات ایشان بر تکیه به ظرفیت درونی و مردم، مسئولین امروز ما چقدر در عمل، به این مهم ایمان دارند؟ ایشان واقعاً مردم را محرم دانسته و مباحث مختلف را با آنان مطرح و درمیان می گذارند. برخی از اظهارنظرها و رفتارهای بعضی از مسئولین انسان را دوباره به یاد برخی دیگر از تذکّرات و هشدارهای مقام معظّم رهبری می اندازد که می فرمایند: « قدرت های خارجی و مداخله گر از حس استقلال هر کشوری می هراسند. لذا همواره سعی می کنند به شیوه های گوناگون، حس استقلال خواهی را در ملّت ها و مسئولان آنها تضعیف کنند...
دستگاه های تبلیغاتی قدرت های سلطه گر و عوامل داخلی آنها تلاش دارند تا این گونه وانمود کنند که تکیه بر منافع و هویت ملّی با پیشرفت سازگاری ندارد....» (دیدار با فرماندهان ارتش)
دستگاه های تبلیغاتی قدرت های سلطه گر که مشخّص است چه کسانی هستند و چه اهدافی دارند. امّا این عوامل داخلی آنها هستند که باید دید چه می خواهند و به چه منظور آب در آسیاب دشمن می ریزند، این جای تأمّل دارد و مطمئنّاً هوش بالای مردم ایران و گذشت زمان دست این خائنین را رو خواهد کرد و به سزای اعمالشان خواهند رسید.
در این یادداشت غرض پرداختن به این موضوع نیست، امّا یک سیر تحوّلات و مباحث که امروز در کشور درحال وقوع است و تطبیق آن با سخنان و فرمایشات و مطالبه مقام معظّم رهبری، نگرانی مضاعفی را در دل هر دلسوزی راه خواهد انداخت.
متأسّفانه در سلسله مواردی شاهدیم که مطالبات رهبری توسّط برخی از مسئولین یا شنیده نمی شود و یا اینکه نادیده گرفته می شود. تا اینکه کار به جایی می رسد که مقام معظّم رهبری نسبت به این بی-تفاوتی و عدم رسیدگی به مشکلات، لب به گلایه برمی دارند و در دیدار اخیرشان با کارگران به عنوان نمونه از نحوه مبارزه با مفاسد اقتصادی گلایه داشته و مسئولان را به اقدام عملی در این خصوص رهنمون کردند.
در خصوص مباحث هسته ای و مذاکرات نیز ایشان با توجّه به نگرانی هایی که از مکّاری حریف داشتند، بارها اعلام کردند که مردم را در جریان جزئیات قرار دهید امّا متأسّفانه چه اتّفاقی افتاد؟ امروز نه تنها مردم در جریان جزئیات قرار نگرفته اند، بلکه توسّط مسئولین به عنوان کم حافظه خطاب می شوند متاسفانه توهین های برخی مسئولین به منتقدان و افکار عمومی را علی رغم تأکیدات مقام معظّم رهبری به احترام گذاشتن به منتقدان شاهد هستیم؛
امّا با توجّه به نکات بالا که می توانست خیلی بیشتر از این نیز بدان پرداخته شود و نمونه ها و مثال-های مختلفی نیز در خصوص تناقض بین خواست رهبری و مردم با برخی اعمال مسئولین در آن گنجانده شود، یک نکته برای قشر دانشجو به عنوان یک قشر پیشرو، مطالبه گر و حسّاس قابل ملاحظه است و آن هم اینکه آیا وقت آن نرسیده است که نسبت به این مباحث یک واکنش جدّی و اساسی انجام شود؟ خوشبختانه برخی در گوشه کنار کشور مواضعی را گرفته اند امّا به نظر من این کافی نیست و نیاز به یک حضور جدّی و انقلابی در صحنه دارد.
دانشجویان انقلابی و دغدغه¬مند در این نظام بدانند که سکوت امروز ما به معنی خانه نشینی و غربت علی زمانه است. مسئولین باید بدانند که دانشجویان انقلابی با هیچ احدی عقد اخوّت نبسته اند و علی-رغم حمایت از مسئولین نظام و دلسوزان انقلاب، با کسانی که بر سر شرف و عزّت این مردم معامله می کنند هیچ مماشاتی نداشته و به تأسّی از پدران شهید خود تا پای جان به پای این نظام و انقلاب و رهبری معظّم خواهند ایستاد.
مسئولین نیز بدانند توهین، ضرب و شتم، جلوگیری از ابراز عقاید، محدودیت در دانشگاه ها و ... به هیچ وجه باعث نخواهد شد که دانشجویان انقلابی ساکت بنشینند و عقب نشینی کنند.
در آخر از همه دلسوزان و دانشجویان دغدغه مند این نظام و انقلاب می خواهم تا تحقّق کامل فرمایشات مقام معظّم رهبری و اقدام عملی مسئولین در این خصوص، ساکت ننشسته و رسالت اصلی دانشجو را که همانا مطالبه گری عادلانه است، ادامه بدهند.