به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از زیتون، رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این جشنواره در موضوعات فناوری نانو، اپتیک و فوتونیک، مواد پیشرفته، الکترونیک، کنترل، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجهیزات پیشرفته ساخت و تولید، انرژی، هوا و فضا، فناوری زیستی و صنایع دریایی برگزار شد.
دکتر مهدی قاسمی کاکرودی افزود: در این جشنواره تعداد ۶۵ ایده مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با حمایت مالی از ایده های برگزیده سه تیم اول و استقرار آنها در مرکز رشد دانشگاه و معرفی ایده های برتر تیم های چهارم تا دهم به اهالی صنعت برای تجاری سازی، صاحبان ذهن خلاق و ایده پرداز را به سمت کاربردی شدن هدایت کنیم.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی ایده ها با قابلیت تجاری سازی، شناسایی افراد خلاق، تشویق و تقویت ذهن های نوآور و ترویج ایده پردازی عنوان کرد و افزود: برای آشنایی با روال تبدیل ایده به تجاری سازی، کارگاه آموزشی ایده تا محصول، با محوریت اقتصاد دانش بنیان و شرکت های دانش بنیان ۳۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد که در این کارگاه از اهالی صنعت و همچنین از پیشکسوتان عرصه علم و صنعت همچون رییس پارک های علم و فناوری پردیس تهران، تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان در کشور و... دعوت به عمل خواهد آمد.
دکتر قاسمی کاکرودی یادآور شد: در این جشنواره دو روزه، پس از بررسی و داوری ایده ها توسط کمیته داوران، در نهایت از ۱۰ ایده برتر تقدیر بعمل آمد.
اضافه می نماید: نخستین جشنواره ایده های برتر دانشگاه تبریز ۲۹ اردیبهشت در تالار شهید شفایی دانشگاه تبریز برگزار شد.