به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، احمد رضی روز گذشته در سومین همايش بینالمللی ميراث طبيعی ـ فرهنگی و توسعه پايدار در مناطق روستايی در دانشگاه گیلان ایجاد موزه میراث روستایی را در این استان یکی از مهمترین اتفاقات فرهنگی برای استان توصیف کرد و گفت: برگزاری چنین همایش هایی با محوریت علمی، نقش تاثیرگذاری در توسعه پایدار خواهد داشت.
وی بر حفظ میراث طبیعی و فرهنگی با نگاه علمی تاکید کرد و در ارتباط با جایگاه علمی دانشگاه گیلان در کشور گفت: این دانشگاه بر اساس ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در بین دانشگاه های جامع کشور رتبه هشتم را از آن خود کرده است.
رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه سالانه دو هزار مقاله علمی معتبر از این دانشگاه عرضه میشود گفت: در سال گذشته 65 کتاب به چاپ رسید و اگر حمایت های لازم صورت بگیرد، گیلانیان کارهای بزرگی را به ثمر میرسانند.
اسدالله درویش امیری معاون حقوقی، امور مجلس و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این همایش گفت: نهیب، تذکر و توجه مردم نسبت به حفظ میراث طبیعی و فرهنگی کشور، فرصت و غنیمت است.
وی افزود: باید اذعان کنیم در ارتباط با حفظ میراث طبیعی کشور، غفلت و کوتاهی انجام شده است.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: نگرش رفتار، فقدان برنامه ریزی، فقدان دقت و توجه و در بعضی موارد دسترسی به نیازهای عجولانه موجب شد تا میراث طبیعی آسیب هایی را متحمل شود.
امیری تصریح کرد: فرصت بزرگی است که بتوان از مردم بعنوان حامی میراث فرهنگی و طبیعی کشور بهره برد
.
وی گفت: جهت غفلت های جبران ناپذیری که در این زمینه صورت گرفته است، نیاز به کمک مردم است.