به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بسيج دانشجويي كوي دانشگاه تهران، پس از مدتی قریب به دو سال از گذشت ديدار با صفاي دانشجویان دانشگاه تهران از خانواده معظم و معزز شهدا كه به صورت هفتگي توسط بسيج دانشجويي دانشگاه تهران صورت گرفته این تشكل دانشجويي سرانجام طی مراسمی به مناسبت آزاد سازی خرمشهر، اختتامييه ديدار با خانواده معظم شهدا در سال جاري را در مسجد كوي دانشگاه تهران برگزار كرد.
نکته جالب توجه در این برنامه سخنرانی خانوادههاي شهدا بود که با بیان ویژگیهای بارز شهدای خویش همچنین خاطراتی از آنها به پای دردودل نشستند.
حضور آنها سبب شده بود که مجلس شوروحالی دیگر داشته باشد، پدری با حلقههایی از اشک وصیتنامه فرزند شهیدش را میخواند و پدری دیگر که دو فرزندش شهید و سه فرزند او جانباز هستند از جوانان امروز میخواهد که با پیمودن مسیر یادگارانی چون پسرش نگذارند که مظلومانه خونشان پایمال گردد.
کمی آن طرفتر مادری از بغض دلتنگی پسرش، لب نمیگشاید و مادری دیگر از رشادتهای فرزندش چنان حرف میزند که گویی اکنون کنارش است و حضورش را لحظه به لحظه حس میکند.
در ابتداي این مراسم میلاد عرفانپور شاعر جوان در زمینه دفاع مقدس به سرودن اشعاری در وصف شهدا و دفاع مقدس پرداخت همچنین کلیپی کوتاه با عنوان «آرزوی شهادت» پخش شد.
سپس پدران و مادران شهیدان «کاووسی فر»،«نوجاری صفت» و«خزایی» به عنوان میهمانان ویژه این مراسم به ایراد سخن پرداختند و از فرزندان خود، خصوصیات اخلاقی آنها سخن گفتند و از جوانان خواستند که رهرو راه آنان همچنین ولایت باشند.
پدر شهید حسین کاووسی فر از چگونگی شهادت فرزند خود سخن گفت و بیان کرد: حسین دانشجوی رشته علوم دینی بود در زمان جنگ به جبهه رفت و در عملیات کربلا۱ و آباد سازی تهران در سال ۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل شد که در قطعه ۵۳ بهشت زهرا مدفون است.
وی به دومین فرزند شهیدش نیز اشاره کرد و گفت: پسر دیگرم رضا بود که در عملیات کربلای ۱۰ در سردشت کردستان در سال ۶۶ شهید شد؛ مهدی ، حسن و محمد نیز سه فرزند دیگرم هستند که جانباز شدند.
کاووسی فر در ادامه بسیجیان را مایه افتخار و عزت ملت دانست و ابراز کرد: ما هر چه داریم از بسیج است و جوانان نیز باید نیروی علم و تقوای خود را در جهاد فی سبیل الله آماده کنند.
وی با بیان اینکه افرادی که بصیرت کافی دارند سرمایههای ملت هستند و باید برای رضای خدا نمونه باشند، خطاب به جوانان اضافه کرد: ما امانتها و دستهگلهای خود را به دست شما میسپاریم این انقلاب پس از هزار و ۴۰۰ سال به دست ما رسیده است و بزرگترین نعمتی است که خداوند به ما عنایت کرده است، قدر آن را بدانیم و به پاسداشت خون شهدا باید به خوبی از آن مراقبت کنیم.
کاووسی فر در پایان به قرائت وصیتنامه یکی از فرزندان شهید خود پرداخت.
در ادامه این مراسم پدر شهید نوجاری صفت ضمن توصیه به جوانان و دانشجویان در ادامه دادن به راه شهدا، بیان کرد: شهدا نرفتهاند بلکه زندهاند و حضور دارند پس راه آنها را ادامه دهیم و نگذاریم این انقلاب گرانمایه و ارزشمند به دشت دشمنان بیافتد.
همچنین مادر این شهید از خاطرات فرزند شهیدش و لحظاتی شیرینی که با وی سپری کرده است سخن گفت و اظهار کرد: روز اول که پسرم شهید شد و مراسمی برای او در مسجد گرفته بودند من در خانه بودم که پسرم به خواب من آمد و گفت:« مادر چرا نشستی بلند شو و به مسجد برو و کمک کن» پسرم خیلی فعال بود دوست داشت تا آخرین لحظه جان خود را فدای اسلام کند.
وی در ادامه گفت: شهیدانی که رفتن، خونشان را نثار اسلام کردند، دنیا ارزش گناه کردن ندارد در فکر دین و قرآن باشید ما این همه شهید برای خدا و قرآن تقدیم اسلام کردیم، پیرو راهشان باشید؛ نگذارید بیبند و باری رواج پیدا کند.
همچنین مادر شهید خزایی نیز به خاطراتی از فرزند شهید خود پرداخت و از دانشجویان و جوانان خواست ادامه دهنده راه آنان باشند.
در ادامه مراسم حجتالاسلام هریزاوی با بيانات كوتاهي اظهار داشت: وصیتنامه شهدا انسان را بیدار میکند در جهاد دو راه نیکو وجود دارد که بزرگمردان این عرصه یا کشته میشوند و یا میکشند که در دو حالت سعاتمند محسوب میشوند چرا که در راه خدا جهاد کردهاند.
حجتالاسلام هریزاوی با اشاره به وصیتنامه شهدای عرصه دفاع مقدس، گفت: در وصیتنامه شهیدی نوشته شده بود «ما چون نتوانستیم سیلی ظالمان و گرسنگی مظلومان را تحمل کنیم انقلاب کردیم» که در نهج البلاغه نیز به این نکته اشاره شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حدیث حضرت علی(ع)، خاطرنشان کرد: همانگونه که امیرالمومنین(ع) از عهد خود با خدای خویش پیرامون عدم پذیرش ظلم ستمگران بارها یاد کردهاند ما نیز باید به این نکته اهتمام ورزیم که تحت هیچ شرایطی در مقابل سیلی ظالم و گرسنگی مظلوم سکوت نکنیم.
حجتالاسلام حریزاوی ضمن تکریم یاد شهدای انقلاب به ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس، عنوان کرد: ما همواره یاد شهدا را گرامی میداریم و به خانواده محترم ایشان تصلی میدهیم، شهدا هنوز هستند حضور دارند و همواره زندهاند.
در ادامه هدایایی از سوی حوزه بسيج دانشجويي كوي دانشگاه تهران و مسئولين دانشگاه تهران به این بزرگواران اهدا شد.
در پایان نیز به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر گروه موسیقی سنتی دمامزنی خرمشهر به اجرای موسیقی پرداختند و مدیحهسرایی توسط كربلايي عمران شایسته نیز صورت گرفت.