به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مولانا نذیر احمد سلامی شب گذشته در سلسله نشستهای هم اندیشی با عنوان «تروریسم، ژئوپلوتیک مرزی و امنیت ایران» که در دانشکده علوم ادارای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مرز چه جغرافیایی باشد و چه عقیدتی، بسیار حائز اهمیت است، گفت: سعی استکبار این است که قوم بختون را که در منطقه افغانستان حضور دارند را از نظر اقتصادی بهتر جلوه دهند تا بختونیهای پاکستان به آن سمت گرایش یابند و در مقابل پاکستان سعی دارد وضعیت بختونیهای افغانستان را نامناسب جلوه دهد تا بختونیهای کشورش به سمت افغانستان گرایش نیابند.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان با دو کشور ضعیف از نظر حکومتی همچون افغانستان و پاکستان هم مرز است، تصریح کرد: استکبار سعی در تجزیه کشورهای اسلامی دارد و با کوچک کردن آنان و شکستن قدرت این کشورها سیاستها خود را دنبال میکند.
عضو خبرگان رهبری در ادامه ضمن اشاره به اینکه تجزیه طلبان و برخی از انجمنهای دانشجویی پاکستان سعی در اتصال بلوچستان ایران به بلوچستان پاکستان دارند، تصریح کرد: وضع اقتصادی بلوچستان ایران از وضع اقتصادی بلوچستان پاکستان بهتر و مردمان بلوچ ایران دین مدارتر از بلوچستان پاکستان هستند به همین دلیل نخواهند توانست مردم بلوچستان ایران را به بلوچستان پاکستان پیوند دهند.
سلامی با بیان این مطلب که از همان آغاز اسلام معرکه حق و باطل نیز آغاز شد، گفت: آنچه که قابل اهمیت است حفظ وحدت میباشد و نباید به گونهای رفتار کنیم که بهانه به دست دشمنان بدهیم تا ذهنیت مرز نشینان ما را آلوده کنند.
وی با تاکید بر اینکه چنانچه سخنان امام و مقام معظم رهبری را نقشه راه خود قرار دهیم دشمن هیچگاه موفق نخواهد شد، گفت: در طول تاریخ باطل یک ماهیت داشته است و مطابق با زمان، سبک و سیاق خود را تغییر داده است و امروز روش استکبار ایجاد جنگ میان شیعه و سنی است.
مراقب مرزهای عقیدتی خود باشیم و حساب شده عمل کنیم
عضو خبرگان رهبری ضمن اشاره به اینکه باید مراقب مرزهای عقیدتی خود باشیم و حساب شده عمل کنیم و جهت مقابله با دشمن آمادگی داشته باشیم، متذکر شد: ما باید فرصتها، تهدیدها و امکانات خود را بشناسیم و نباید فراموش کنیم که حق همیشه پیروز است.
احمد سلامی در بخش پایانی سخنان خود گفت: برگزاری کنفرانس سیاسی بین سران کشورهای اسلامی جهت محکوم کردن داعش و افزایش مراودات بین علمای شیعه و سنی از جمله راههایی است که میتوان به بهرهگیری از آنان مقابل تندروها ایستادگی کرد.