به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»، علي فيروزنيا، سرپرست واحد بجنورد در اختتاميه مسابقات علمي دانشجويي كه با حضور معاون هماهنگي خراسان شمالي، اساتيد، دانشجويان و كاركنان برگزار شد، گفت: خودباوري و اعتماد به نفس امروز جوانان، دانشجويان و دانشمندان اين مرز و بوم مرهون رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رشادتها و جانفشاني هاي شهدا و ایثارگران است.
فيروزنيا با تاكيد بر تلاش دانشجويان در پيشبرد اهداف عاليه آموزشي و پژوهشي تصریح كرد: مردم سلحشور ايران اسلامي با صلابت و غيرتمندي، روزهاي سرنوشت ساز و تكرار ناپذيري را براي انقلاب رقم زدند و اگر پايمرديهاي آن ايام نبود پيشرفت هاي شگرف علمي در زمينه هاي مختلف فن آوري هسته اي، سلول هاي بنيادي، نانوتكنولوژي و صنايع موشكي هم اكنون محقق نمي شد؛ ما نيز در راستاي حفظ و تحقق اهداف والاي شهدا كه در واقع سربلندي ايران اسلامي است بايد از هيچ كوششي دريغ نورزيم.
سرپرست واحد بجنورد با اشاره به پيشرفت هاي خوب علمي و پژوهشي در زمان مديريت دكتر ميرزاده خاطرنشان كرد: در دوران مديريت جديد دانشگاه تغييرات چشمگير و قابل توجهي را در سطح كلان شاهد بوده ايم كه از جمله آن در حوزه پژوهشي مي توان به افزايش بودجه پژوهشي به 10 درصد، تصويب آيين نامه تاسيس قطب هاي علمي- پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي براي بار نخست، پذيرش دانشجويان دكتري تخصصي پژوهش محور، تاسيس17مركز پژوهشي جديد و در مجموع تعداد 39 مركز، اخذ مجوز تاسيس پارك علم و فناوري، راه اندازي 22 مركز رشد و فناوري در بازه زماني 18 ماهه را اشاره كرد.
محمد ضميريان، معاون پژوهشي و فناوري واحد بجنورد نيز ضمن تقدير از همكاري مسئولين شركت توزيع نيروي برق خراسان شمالي و نيروگاه برق شيروان در برگزاري همايش رهيافت هاي نوين در صنعت برق خاطرنشان كرد: برگزاري نخستين همايش رهيافت هاي نوين در صنعت برق گامي در راستاي تحقق اجراي دانشگاه نسل چهارم يعني دانشگاه فن آفريني و ثروت آفريني در كشور است.
ضميريان با اشاره به عدم انگيزه كافي دانشجويان دانشگاه ها نسبت به بعضي دروس گفت: يكي از دلايل مهم افت سطح علمي دانشجويان بي رغبتي نسبت به بعضي دروس در مدت زمان تحصيل است به عبارتي دانشجويان نتوانسته اند حساسيت كاربردي بودن دروس مورد مطالعه را در صنعت و سازمانهاي مختلف به درستي حس كنند.
معاون پژوهش و فناوري ضمن تاكيد بر كاربردي كردن پروژه هاي دانشگاهي گفت: در راستاي نسل چهارم صنعت مي تواند مشكلات و موانع خود را بيان كند و دانشگاه ها نيز ايده هاي نو و خلاقانه را ارائه دهند تا به جايي از علم و فن آوري برسيم كه بتوانيم پروژه ها را در سطح كشور كاربردي و عملي کنیم.
وي با اشاره به حمايت معاونت پژوهشي از كارگروه هاي مختلف علمي افزود: حمايت از كارگروه هاي مختلف علمي مانند رباتيك، پل ماكاروني، مسابقات علمي و غیره در الويت كاري حوزه قرار داده ايم تا از اين طريق بتوانيم با حمايت از فعاليت هاي علمي و تحقيق دانشجويان، دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه را به جامعه عرضه كنيم.
در پايان اين مراسم از تيم هاي برتر مسابقات علمي پل ماكاروني، فكر باز، نجات تخم مرغ، كميته علمي و اجرايي همايش رهيافت هاي نوين در صنعت برق و نمايشگاه مواد مخدر با اهداء لوح و جوايزي تقدير به عمل آمد.
همچنين در اين مراسم از زحمات مليحه اختري، مدير امور پژوهشي سابق دانشگاه قدرداني و الهام تفضلي به عنوان مدير امور پژوهشي واحد بجنورد معرفي شد.