کد خبر:۴۱۷۳۴۹

نشست «تفاوت سبک زندگی ایرانی- اسلامی و غربی و اثرات آن بر جوانان» در رشت برگزار شد

اولین نشست «تفاوت سبک زندگی ایرانی- اسلامی و غربی و اثرات آن بر جوانان» از طریق ویدئو کنفرانس در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، اولین نشست از سلسله نشست های گفتمان زن و خانواده در اسلام، با موضوع «تفاوت سبک زندگی ایرانی- اسلامی و غربی و اثرات آن بر جوانان» از طریق ویدئو کنفرانس روز گذشته همزمان با سایر استانها با حضور روح افزا، معاونت خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور در سالن شهدای صالحین سپاه قدس گیلان با شرکت جمعی از جانشینان خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه های گیلان و کارکنان خواهر سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزار شد.

 

در این نشست ابتدا فرشته روح افزا، معاون خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور در رابطه با اهداف این نشست، اخبار و مسائل زنان و خانواده، بررسی علمی جهت رفع آسیب ها در حوزه خانواده در دانشگاه ها، جایگاه زن در اسلام، ازدواج، خانواده و اهمیت آن، حیا و عفاف، آسیب های ماهواره ای، اشتغال زنان و پیامدهای آن، عرفان های کاذب در حوزه زنان و خانواده، تفاوت سبک زندگی ایرانی اسلامی، معضل بالا رفتن سن ازدواج، مشکلات خوابگاه ها مطالبی را مطرح کرد.

 

وی با بیان اینکه این اولین نشست هست که امروز برگزار می‌شود گفت: با توجه به معضلاتی که در دانشگاه ها وجود داشت و در سرکشی از دانشگاه های استانی، دانشجویان معضلات و مشکلات بسیاری را از  دانشگاه ها مطرح می‌کردند، برآن شدیم تا  در صدد رفع مشکلات جلسه ای را همزمان با سراسر استانها از طریق ویدئو کنفرانس برگزار کنیم تا بتوانیم با کمک هم این مشکلات را برطرف نماییم.

 

معاون خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور به سئوالات دانشجویان هر استان از طریق ویدئو کنفرانس پاسخ گفت.

 

روح افزا در پایان خاطرنشان کرد: استان هایی که نتوانستند سئوالات خود را مطرح کنند در برگه های نظرسنجی سئوالات، مشکلات استان خود را مطرح و به معاونت خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور فاکس کنند تابه همه سئوالات پاسخ داده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار