به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، نهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان افتتاح شد. و باز جای برای فعالیت های قرآنی دانشگاهیان دیده نشد!
تیرماه داغ خوزستان با گشایش نمایشگاه قرآن و عترت با حضور مسئولین شروع شد، نمایشگاهی که نه در نگاه اول، حتی در نگاه آخر هم چیز جدی برای ارائه به لحاظ نوآوری و ابتکار در خود نداشت.
بوی تکراری بودن و صرفت برای بیلان کاری بودن این نمایشگاه تا فرسخ ها به مشام می رسید و چیدمان ها و غرفه های تکرای و انتشارات و حتی گاهاً کتاب های تکرای، بی انگیزگی مسئولین قرآنی خوزستان را به وضوحی داد می زد.
نکته کانونی و اتکا فرهنگ عمومی خوزستان همواره، قرآن دوستی و محبت به اهل بیت بوده است و این نکته غیر قابل اغماض و ناپوشیدنی است که مسئولین مربوطه باید در تقویت و ترویج این فرهنگ حداقل بر طبق خواست سازمانی خود تلاش و برنامه ریزی کنند.
آنچه از کوزه عملکرد مدیران فرهنگی خوزستان برون می ترواد، دغدغه موسیقی و کنسرت داشتن است که البته این از سرچشمه گل آلود است.
نمایشگاه قرآنی که می رفت حداقل تفاوت های حداقل به لحاظ غرفه بندی، تعداد و تنوع ناشران و تنوع فعالیت ها در خود ببیند، طبق روال گذشته و بی هیچ کم و کاستی افتتاح شد و تنها تفاوت عمده آن، گسترش کمی و کیفی کاستی ها و مشکلات بود.
نمایشگاه قرآن و عترت که در آن رسانه ها هم حضور دارند و طبق وعده مسئولین که قرار بود از امکانات اینترنتی برخوردار شود، با گذشت ۳ روز همچنان با بی توجهی مسئولین وصل نشده است.
نمایشگاهی که غرفه داران روزه دار، با ناهماهنگی های زیادی از سوی مسئولین مواجه هستند.
نمایشگاهی که طبق برنامه ریزی ها قرار بود از روز آغاز، در کنار ارائه کتب و فعالیت های قرآنی، مشاوران قرآنی در موضوعات مختلف را در خود ببیند!! اما با گذشت چند روز، هیچ حرکتی به این سمت دیده نمی شود.
بی انگیزگی و عدم اهتمام جدی مسئولین فرهنگی به مقوله های قرآنی سبب گشته که در این چند روز افتتاح تنها نمایشگاه قرآنی مدیریت فرهنگی کشور، حضور مردم چنگی به دل نزند که علت العلل این مسئله با وجود اشتیاق درونی خوزستانی ها، چیزی جز نابلدی متولین نمایشگاه نیست.
برگزاری جشنواره های میلیاردی علمی توسط مشاور فرهنگی استاندار خوزستان و تبلغ وسیع و گسترده در کوی و برزن و دعوت از چهره های سینمایی عجیب و غریب و اهدای دسته دلارهای بی زبان بی غریبه های فرهنگی خوزستان که از برزیل تا غرب آفریقا همه و همه حضور داشتند، در کنار آن ؛ این غربت و مظلومیت قرآن و عترت نشان می دهد، قرآن به مذاق متولیان فرهنگی خوزستان چندان خوشایند نیست.
با وجود این همه نابلدی شاید انتظار زیادی باشد که از عدم برنامه ریزی برای حضور کانون های قرآن و عترت جامعه دانشگاهی گله کرد، ولی با وجود فعالیت های گسترده قرآنی دانشجویان مومن دانشگاهی انتظار می رفت در این نمایشگاه که تنها نمایشگاه رسمی قرآنی در ماه قرآن است، جای دیده می شد و بر طرح و نقشه سال های قبل نمایشگاه اصرار نمی شد.